Страховий випадок 2556479

Tetiana2026-09-28 16:10:58
Страховий випадок стався а Італії, в умовах каско в нас є покриття закордоном і ремонт на закордонному СТО. Винуватці були італійці але так як італійська страховка довго все вирішує, вирішили звернутися в наше каско, надали всі документи фото та рахунки. Машина не на ходу, з пошкодженнями які видно лише коли машину розібрали. Але фото зовні не інформаційні, а машину розбирати не можна було. Кошторис не погодили, бо дуже дорого. Експерта від страхової не надіслали, щоб він міг сам оглянути до розборки авто. В результаті ремонт на 7000 євро ми сплатили за власний рахунок. Будьте уважні та обережні, бо гарно тут працюють менеджери, але компенсації ви не отримаєте ні копійки.
Вусо
30 сентября 2026, 11:51
Доброго дня, пані Тетяно! 👋
Мене звати Анастасія, я менеджер клієнтського сервісу страхової компанії VUSO.

Нам дуже прикро, що ви опинилися в такій ситуації. Ми уважно ознайомилися з її деталями та перевірили інформацію щодо страхового випадку. Щоб ми могли додатково уточнити обставини та статус врегулювання, просимо надати назву та контактні дані страхової компанії винуватця ДТП. Це допоможе нам зробити офіційний запит та отримати необхідну інформацію щодо розгляду справи.

Будемо вдячні за ці дані та зі свого боку зробимо все можливе, щоб розібратися в ситуації й допомогти вам у розв'язанні питання.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован