Не рекомендую
Категорично не рекомендую.
На стоматологію виділяється 2000 грн за моїм договором. В чоловіка теж є укладений договір. Багато моїх співробітників теж мали такий досвід, і ділились тим, що швидше буде зробити запис самостійно, а потім отримати компенсацію надавши чеки в аплікації. Так зробив мій чоловік. Записався на гігієну зубів, взяв чек, зареєстрував заявку і ОТРИМАВ КОМПЕНСАЦІЮ БЕЗ ПРОБЛЕМ. Я зробила так само. Зареєструвала звернення на компенсацію, надала чеки і отримую відмови про те, що УВАГА! бракує документів. Я їду спеціально в цей сніг в стоматологію, вони мені роблять всі документи, я їх додаю до заявки. Потім я отримую відмову за те, що я МАЛА ПОПЕРЕДИТИ ПРО СВІЙ ВІЗИТ! Тобто одразу відхилити мою заявку про непопереджений візит не можна було?? Ви два рази відхиляли за браком документів? СЕРЙОЗНО?
Просто скажу так, це непорядно і по-свинськи. Так не робиться. Буду комунікувати на фірмі, щоб міняли страхову якщо це питання не буде вирішено сьогодні.

30 января 2026, 10:54
Добрий день. Вкажіть, будь ласка, ваш номер полісу, щоб ми могли розібратися в ситуації.