ДТП

ValeriyALF2025-09-19 16:43:18
30.07.2025 сталася дтп У винуватця дтп страхова компанія ВУСО, зробив експертизу на станції партнері вусо, нарахували ремонт 182 тисячі гривень, Вусо компенсує 60 тис. Калькуляцію запчастин зробили по Китаю! Порахував, тільки робота сто без запчастин, виходить 56 тис грн і не офіціал!!! Вусо хоче щоб я купив запчастини на 4 тис грн При тому всьому що автоцивілки в мене теж Вусо)))) Це жах, обходьте 10-тою дорогою

Сьогодні вже 19.09 2025
Кому цікаво вже писав відгук 09.09.2025
Після негативного відгуку Вусо пішла на контакт. Замість 60 тис грн узгодила 120 тим з ПДВ, але з виплатою виключно на сто. З сумою я все одно не згоден. Для того щоб не було спекуляцій з сто(їх партнер ), які начебто завищують сумму ремонту (182 тис грн. З пдв), я був змушений витратити 6 тис грн., щоб замовити незалежну ліцензовану експертизу! Звіт експертизи встановив сумму ремонту авто 204 тис грн з ПДВ, або 170 тис грн без ПДВ!
Цей звіт я надав в страхову компанію, чекаю відповідь, знаючи їх роботу — чекати на зворотній зв'зок можно дуже довго.
Я зі своєї сторони пішов на зустріч, сказав я згоден зі всіма запчастинами та цінами які узгодила СК Вусо, але є дві позиції, які мені потрібні б/ушні, але оригінальні — це фара ( вартість б/у 18 -19тис грн, страхова дає 3500 грн за нову!!!!!!) і капот 17-19тис грн б/у, страхова дає 7500 за новий!!!!!!).
Відповідь — ні! Вони й далі тягнуть час, і замовляють якісь нові звіти!
Так що думайте, потрібно Вам співпраця з СК Вусо чи ні!
Але я так розумію що мій відгук нажаль не останній!
Вусо
22 сентября 2025, 11:08
Доброго дня, напишіть номер Вашого страхового договору та деталі справи. Наші фахівці перевірять інформацію

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован