Не виконують свої обіцянки

inna682026-07-22 16:12:28
Я видаляла 4 родимки (2 травмовані і 2 неушкоджені). Страхування в Універсальній корпоративне, від роботи. Мені у страховій спочатку повідомили, що не гарантується лише сама процедура видалення 2 неушкоджених родимок. Інші процедури, включно з лабораторним обстеженням видаленого матеріалу, було гарантовано. Про це є записи телефонних розмов з представниками страхової. Страхова надіслала мені смс про те, що я маю сплатити 28% від загальної вартості, а телефоном сказали, що доплатити я маю приблизно 1 тис. грн. По факту клініка виставила рахунок на 53%, на 4910 грн. У страховій третій день не можуть прослухати телефонні розмови зі мною. Довелося сплатити. І страхова каже, що за договором немає відшкодування, якщо клієнт заплатив зайве. Почуваюся ошуканою. І дуже зла. Не раджу мати з ними справи.
Универсальная
24 июля 2026, 9:21
Дякуємо за Ваш відгук. Думка наших клієнтів дуже важлива для нас, так як ми працюємо над поліпшенням якості обслуговування клієнтів і сервісу. Для того, щоб ми могли ознайомитися з обставинами випадку і надати відповідь на Ваш відгук, прохання направити номер договору страхування або номер справи на наш e-mail: office@universalna.com. З повагою, UNIVERSALNA

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован