Сама маюуть не адекватна компанія
1) домовились про договір без зносу … ( це є письмове підтвердження) прислади договір 100 сторінок… ( звісно треба читати ) але підсунули зі зносом
2) максимально не адекватне хамське відношення до клієнтів у разі страхового випадку
3) ніяких звітів звідки вони нараховують компенсацію
Без адвокатського зарису не надають ,) чого ж вам боятися якщо у вкс все чесно. Фактично збиток був на 40 000 ~ нарахували 18 000 :). Будь які питання звідки сума… відповіді не мвєб
4) ремонт на їх сто це взагалі дно … там взагалі хамлять ще більше ніж в страховій, і це на етапі погодження дати та часу ( з матюками ))) бо забули покласти трубку після «спілкування»)
5) списують як оригінальні запчастини, ставлять підробку, навіть не заморочуються!!!
НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ і дуже чекаю коли вже закінчиться мій договір з цими шаромижниками
3) ніяких звітів звідки вони нараховують компенсацію

26 февраля 2026, 13:16
Дякуємо за Ваш відгук. Думка наших клієнтів дуже важлива для нас, так як ми працюємо над поліпшенням якості обслуговування клієнтів і сервісу. Для того, щоб ми могли ознайомитися з обставинами випадку і надати відповідь на Ваш відгук, прохання направити номер договору страхування або номер справи на наш e-mail: office@universalna.com. З повагою, UNIVERSALNA