*** організація / оформити заявку ви не зможете
У рекламі казали що буде треба надати лише виписку про прийом у лікаря у випадку страхового випадку, по факту список необхідних довідок і виписок нескінченний. паперову амбулаторну карту за 5 років, хоча вона давно вже цифрова.
Незалежно від наданих документів з кожною подачею список буде лише рости. Хоча подав всі аналізи за 5 років, все одно пишуть що я їх не подав. В цілому було надано більше 40 сторінок довідок, виписок і фотографій. Але їм все одно мало щоб «визнати» страховий випадок.

18 марта 2025, 8:56
Дякуємо за Ваш відгук. Думка наших клієнтів дуже важлива для нас, так як ми працюємо над поліпшенням якості обслуговування клієнтів і сервісу. Для того, щоб ми могли ознайомитися з обставинами випадку і надати відповідь на Ваш відгук, прохання направити номер договору страхування або номер справи на наш e-mail: office@universalna.com. З повагою, UNIVERSALNA