Не рекомендую категорично!

DmytroInkognito2025-06-20 12:02:30
Шарашкіна кантора — простими словами.
Після настання страхового випадку (де я є потерпілим), страхова провела розрахунки суми відшкодування з врахуванням зносу в 60% (це на авто 2018 року), який згідно законодавства та судових справ і їх рішень, не може бути застосований до такої деталі як «пластиковий бампер».
Також в акті розрахунку, невірно вказана дата випуску авто, що може впливати на розрахунки в акті.
Написавши скаргу на офіційну електронну адресу, навів як аргументи судові рішення, посилання на закони, щодо некоректності застосування зносу.
Відповідей на свої запитання, які були задані в скарзі, я не отримав.
Отримав лише відповідь, в якій сказано, що вони не буде виконувати виплату в прямому врегулюванні, і далі я маю звертатися до страхової винуватця ДТП.

Коротко кажучи — просто кинули в такій ситуації.

Не рекомендую дану страхову.
Ви їм потрібні лише поки платите кошти, а в іншу сторону коли щось потрібно, до вас відразу втрачають інтерес.
Уника
20 июня 2025, 12:43
Вітаємо, пане Дмитре! Нам щиро прикро, що ситуація викликала у Вас розчарування. Ми розуміємо Вашу стурбованість, особливо щодо застосування зносу та точності даних у розрахунках. Щоб ми могли провести додаткову перевірку та надати вичерпну відповідь, просимо надіслати деталі випадку та номер справи на електронну скриньку quality@uniqa.ua. З повагою, Команда контролю якості UNIQA Україна.

Комментарии к отзыву - 3

DmytroInkognitoDmytroInkognito2025-06-20 16:57:34
Відправив лист, побачимо що з цього вийде.
DmytroInkognitoDmytroInkognito2025-06-25 15:22:11
На 25.06.2025, від страхової досі не отримав відповідей на свою скаргу та додаток до неї.
Також не отримав відповідь з електронної адреси quality@uniqa.ua.

Додатково з власної ініціативи і дзвінків:
1) Співробітник компанії Тиха А.О., яка напряму займалася моєю справою, вводить в оману, повідомляючи, що відповідь не було надано, так як мої скарги — не є офіційним листом…
Але стосовно цього, ось вам інформація:

— Закон «Про звернення громадян» (ст. 5):
"… Письмове звернення надсилається поштою або передається громадянином до відповідного органу, установи особисто чи через уповноважену ним особу, повноваження якої оформлені відповідно до законодавства. Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).

У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування кваліфікованого електронного підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається."

Згідно зазначеного вище, в своїй скарзі, мною було надано всі необхідні дані.

— Закон «Про страхування» [посилання на закон про страхування] також не мі
DmytroInkognitoDmytroInkognito2025-07-08 11:42:04
Може комусь буде корисно, в фіналі -> всі мої аргументи, судові справи і т.д, для страхової УНІКА не мають підтвердження, і їм абсолютно все рівно на все. Знову ж відправили до страхової винуватиці ДТП. Це просто гроші на вітер, глузування і псування нервів, мати справу з цими шарлатанами. Абсолютно не рекомендую, і буду всім друзям та знайомим радити уникати взагалі мати справу з ними. Сподіваюсь що згодом закриють цих шарлатанів. Буду писати скаргу до мінфіну з наданням наявних у мене записів розмов, листів і т.д. Навіть на СТО, з якими в страхової договір, працівники в шоці з такої ситуації.
Отзыв успешно отредактирован