Минфин - Курсы валют Украины

Договір довгострокового страхування

KASIANETS2024-11-23 09:59:16
В 2014 році я уклала договір довгострокових страхування життя в компанії «Уніка». Всі 10 років вчасно сплачувала платежі, в цьому році строк дії договору закінчився і по чався мій нелегкий шлях отримання коштів. На дату закінчення договору 06.09.2024 я знаходилась за межами України, всі документи 12.09.2024 надіслала на електронну пошту, 19.09.2024 мені прийшло повідомлення, що документи прийняті в роботу і виплата буде здійснена на підставі електронних документів. І все, більше на зв'язок зі мною ніхто не вийшов- я писала листи на електронну пошту і в телеграмм канал. Тільки 0111 листопада я змогла повернутися в Україну і почала телефонувати в Уніку стосовно розрахунку- мене годували тим, що моє звернення прийнято, передано на розгляд, виплат не було. Нарешті 12.11 ввечері мене надійшло повідомлення на пошту, про суму платежу, гроші зарахували, але листа с розшифровкою про чуми внесків, нарахованих відсотків, сум, що оподатковуються немає досьогодні, хоча заявка відправлена 13.11 і прийнята до розгляду- мене знов годують, що впродовж 3 робочііх днів мені надійде лист. Кожні три дні я телефоную — результату 0. Пеню за несвоєчасне виплату не нарахували. Менеджер при укладанні договору не пояюснює особливості оподаткування страхових платежів. Компанія не виконає свої зобов'язання. Мати справу з компанією «Уніка»немає ніякого бажання.
Уника
23 ноября 2024, 10:17
Вітаємо! Нам шкода, що у Вас лишилися негативні враження після взаємодії з компанією. Для детальної перевірки інформації, надішліть, будь ласка, Ваш номер договору та деталі страхового випадку на quality@uniqa.ua. Ми проведемо перевірку та зможемо надати Вам зворотній зв'язок. З повагою, Команда контролю якості УНІКА Україна

Комментарии к отзыву - 1

natashaGranatashaGra2024-11-23 21:06:08
Налог от 15 до 18 процентов, в некоторых компаниях для получения результата лучше обратиться к адвокату или юристу
Отзыв успешно отредактирован