Минфин - Курсы валют Украины

Відшкодування після ДТП

IvanK772024-08-30 13:34:30
Не рекомендую! Наживаються на чужій біді! Потрапив в ДТП я потерпілий, після 1,5 місячного розгляду мені написали що авто не підлягає ремонту та запропонували 7% від вартості ремонту або продати їм автівку, щоб вони собі ще заробили. Після відмови вони зразу закрили справу, лояльність до клієнтів просто жахлива! Ніколи більше не братиму поліс від цієї страхової та вам не раджу!
2 сентября 2024, 16:49
Відгук не зарахований (на 02.09.2024).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даной компанії.
Уника
30 августа 2024, 20:01
Вітаємо! Нам шкода, що у Вас лишилися негативні враження після взаємодії з компанією. Для детальної перевірки інформації, надішліть, будь ласка, Ваш номер полісу та деталі страхового випадку на quality@uniqa.ua. Ми проведемо перевірку та зможемо надати Вам зворотний зв'язок. З повагою, Команда контролю якості УНІКА Україна

Комментарии к отзыву - 1

kuhtallllllllkuhtallllllll2024-09-06 12:24:23
Добрий день, в нас так само,визнали повністю знищеним авто з поломаним бампером,і подали на аукціон навіть не повідомили, якби сама не запитала.Просто поставили перед фактом.Коли подали на перерозгляд,то заблокували і на листи не відповідають,хоча спочатку казали,що можна буде переглянути.Цю компанію шахраїв треба обходити десятою дорогою.
Отзыв успешно отредактирован