Безвідповідальність працівників
Вітаю. За моїм полісом передбачено профілактичний огляд на певну суму. Звернулася до чату уточнила, що необхідно для відшкодування, якщо я здам загальний аналіз крові та на гормони щитовидної залози, на що отримала відповідь краще, щоб вони самостійно організували і прислали повідомлення. Добре, це був вечір 11 грудня, 12 грудня не працював Київстар, я нічого не отримала відповідно не зверталася для здачі аналізів. В другій половині дня уточнила, запис був, повідомлення ні, перезаписали на 14 грудня, отримала повідомлення у вайбер, що записана. Вранці 14 грудня при зверненні до лікарні, я отримую відповідь ваш візит не прогарантовано, запису немає. Київстар в Житомирі не працює, через вайфай пишу в чат… відповідь зрозуміло не одразу, а мені на роботу на 9:00. Оплачую самостійно, подаю документи на відшкодування і тут від мене вимагають направлення лікаря!!! Якщо ні то компенсації на 19,5 % менше! Це халатність працівників, якби я не отримала повідомлення, то не поїхала! Якби мене попередили, що якщо оплачую самостійно, то маю подати ось такі документи!

18 декабря 2023, 9:13
Вітаємо! Для перевірки інформації надайте, будь ласка, номер Вашого страхового договору та деталі страхового випадку на наш e-mail: quality@uniqa.ua. Ми проведемо перевірку та зможемо надати Вам зворотній зв'язок найближчим часом. З повагою, Команда контролю якості УНІКА Україна