Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Уника

Отделения Уника: Черновцы, ул. Коммунальщиков, 3

Назад

Черновцы, ул. Коммунальщиков, 3

ул. Коммунальщиков, 3

+38 050 848-57-77

Пн-Чт: 09:00-18:00, Пт: 09:00-17:00, Сб-Вс: выходной

Отзывы об отделении — 1

Отзывы об отделении — 1

1/5
nickimax2021-12-21 22:02:30
Вже більше 3-х років є клієнтом Уніки, привів багато знайомих до неї, але тепер категорично не рекомендую її.
26.08.2021 року сталося страхова подія (хтось зачепив мою машину, пошкодив бампер і решітку радіатора та втік з місця пригоди) (№ справи 00453738). Було вчасно подано всі документи для виплати компенсації по Каско.
І ту почалося найцікавіші — страхова почала постійно затягувати вирішення справи — то їй не подобався рахунок від фірмового СТО, то працівники колл-центру брехали мені що буде проведена експертиза, і зі мною мають зв'язатися представник страхової щоб визначити дату і час даної експертизи.
Але по факту було незаконно проведено експертизу по фотографіях, і про це я дізнався тільки через два тижні після того як було здійснено багато дзвінків і написано скарг в страхову.
Дальше почалося ще цікавіше — страхова не надає мені дану експертизу (бо розуміє що порушила закони) і каже що з нею я можу ознайомитися тільки на моніторі в їхньому офісі і скопіювати її я не маю право. І ознайомившись з нею я зрозумів висновок який не відповідає дійсності (наприклад в експертизі вказано що немає пошкодження решітка радіатора, хоча по факту вона тріснула, і тут виникає питання як експерт по фото зроблено на телефон міг розгледіти що на чорній решітці немає пошкоджень, якщо сама якість фото просто це не передає) і таких неточностей у даній експертизі більш ніж достатньо.
На будь які спроби отримати дану експертизу (а мною було написано купу скарг і дзвінків в страхову, але в більшості випадків я отримував недолугі відповіді від працівників Уніки) і вся ця довготривала переписка/дзвінки закінчилися тим що вони таки написали мені що якщо я не згідний з даною експертизою то звертатися треба не до них а до компанії яка проводила дану експертизу.
Одним словом в компанії працюють некомпетентні та брехливі працівники, а сама страхова компанія шукає будь який спосіб щоб не платити відшкодування, якщо ця сума є великою.