Вчасне реагування на страховий випадок
Хочу залишити відгук про страхову компанію «Гардіан».
12 листопада в мене стався страховий випадок — ДТП на автомобілі Ford Fusion. З моменту звернення до страхової компанії процес був зрозумілим і організованим. Фахівці компанії швидко прийняли заяву, надали необхідні консультації та пояснили подальші кроки.
Огляд автомобіля провели без затягувань, комунікація з менеджерами була коректною та професійною. Усі питання, які виникали в процесі, вирішувалися оперативно. Загалом залишився задоволений роботою компанії та ставленням до клієнта в непростій ситуації.
Можу рекомендувати страхову компанію «Гардіан» як відповідального страховика
Можу рекомендувати страхову компанію «Гардіан» як відповідального страховика