Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Мошенники

1/5
Сергей2023-09-20 10:33:17
Застрахован был от несчастного случая, получил травму, обратился и отказала. Эти мошенники умалчивают что получить выплату могут только официально работающие, которым дадут больничный и составят акт об несчастном случае на работе, хотя травма в быту. Первая компания которая все прописала в оферте чтоб не платить.

Комментарии к отзыву - 2

Alina009Alina0092023-09-21 15:45:22
Шановний izubr! Умовами договору, з текстом якого ви повинні були ознайомитись перед укладанням, передбачено, що виплати за результатами травми непрацездатності здійснюються за умови надання лікарняного чи довідки для непрацюючих. Тобто Ви були ознайомлені з цими умовами перед підписанням угоди і, уклавши її, погодилися з зазначеними умовами. Вважаємо, що Ваше звинувачення на адресу компанії безпідставне, більше того, є таким, що завдає шкоди репутації компанії.
grygry2023-11-10 10:45:32
Згідний, все роблять, щоб не платити. більше того, інформації щодо того, як рахували суму завданих збитків не надавали, а потім зменшили страхову виплату аргументувавши це тим, що я сам винен і вони були змушені перезамовити калькуляцію. Довіри до них нуль!!!!https://grdn.com.ua/straxovij-vipadok/ НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ страхову "СК "ГАРДІАН"
Отзыв успешно отредактирован