ГРА в МОВЧАНКУ, фінансовий цинізм та Ігнор від НАСК «ОРАНТА»

Valerii2026-07-06 13:57:03
Перший млинець нанівець — ділюсь першим досвідом ДТП!
НАСК «Оранта» плювати хотіла на новий закон про обов'язкове страхування 3720-IX.
Тотальний ігнор всі запити через заяви, які не розглядають, або навмисно тянуть час,
Заява на заяву, щоб розглянули заяву — ідеальна стратегія для недобросовісної СК оранта
Справа № 26-33-15523
16.04.2026 — сталося ДТП, в якому постраждало моє авто (Добре що тільки авто...)
16.04.2026 — особисто приїхав за адресою вул. Здолбунівська, 7-Д, в головний офіс, де вперше стикнувся з некваліфікованими працівниками (По оформленню документів, заяв, та експертної оцінки пошкодження ТЗ)
24.04.2026 — приходить у вайбер повідомлення «Пропонуємо Вам погодити суму» — що у 2 рази менша, попереднього прорахунку
24.04.2026 — відправив запит на калькуляцію, 27.04.2026 — відправив повторний запит.
Гаряча лінія морозиться, у вайбері морозяться, неможливо достукатись!
05.05.2026 — просто приходить на карту сума, з якою я не погоджувався
08.05.2026 — приходить уже відповідь по калькуляції
Вважаю що це 1й факт — навмисного затягування процесу (щось типу бери гроші і вали)

Я зробив незалежну експертизу, написав заяву на повторний розгляд справи, і відправив повний пакет документів замовним листом укрпошти на голову правління Яцеку Мейзнеру.
27.05.2026 — СК Оранта офіційно отримала лист
29.06.2026 — повторно зареєстрували звернення про розгляд справи (Обіцяли зв'язатись зі мною протягом 5 днів)
03.07.2026 — зареєстрували звернення на звернення про розгляд справи

Це якийсь цирк а не страхова! Не раджу зв'язуватись з Орантою ні при жодних обставинах!
Гаряча лінія мовчить, переключити на відділ врегулювання не може, переключити на когось адекватного — змоги немає, одним словом — робить все для того, щоб просто покласти трубку і забути про них!
Жодної допомоги, жодного супроводу, жодної комунікації!
Порушують закону України про обов'язкове страхування у новій редакції 3720-IX (Взагалі боюсь представити що було раніше) здається що вони досі в 90х роках!

Не раджу ні в якому випадку зв'язуватись з Орантою!

Вирішив для себе — йти до кінця, далі буде заява в НБУ, МТСБУ, досудова претензія, стягнення всієї суми відшкодування з усіма витратами та пені за кожен день прострочення виплати!

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован