Це страхова для знущання над потерпілими в ДТП

KaterynaRud2025-09-03 13:12:42
Власник поліса Оранта став винуватцем ДТП. На жаль, довелося мати справу з цією страховою компанією, і досвід виявився просто шокуючим. Мене проігнорували, відмовивши пояснити, яку вартість запчастин враховували — відчуття, що порахували по 5-10% від вартості запчастини. Офіс цієї страхової — справжня машина часу: все і візуально, і по атмосфері — як у радянському минулому, де формальності важать більше за будь-який результат.

За ремонт авто, яке рік тому було перефарбоване однією з найдорожчих фарб за технологією «Раптор» та доглянуте до блиску, мені нарахували сміховинні 17 000 грн за розбитий бампер, фару, підкрилок та інші запчастини — це відверте знущання, сума навіть близько не покриває реальних витрат. Обслуговування та оцінка збитків залишили враження повного недбальства, формальності та абсолютної байдужості до клієнта.

Комментарии к отзыву - 3

Вітаємо, пані Катерино! Ми служба підтримки НАСК "ОРАНТА" та ми допоможемо розібратися у ситуації, що склалася. Нам дуже шкода, що у Вас склався негативний досвід взаємодії з нашою компанією. Будемо вдячні Вам, якщо напишете нам, ПІБ потерпілої сторони, винуватця ДТП та номер Вашої справи на електронну пошту alona.antonova@assist.org.ua, для того, щоб ми могли ретельно розібратися у ситуації. Ми цінуємо кожен зворотній зв'язок від наших клієнтів, завдяки яким ми постійно вдосконалюємо якість надання послуг. Чекатимемо на відповідь! З повагою, Клієнтська підтримка НАСК "ОРАНТА".
KaterynaRudKaterynaRud2025-09-19 00:16:09
Передбачувано! В той же день було написано на елекронну пошту з зазначенням номеру справи та інших даних. Йде третій тиждень.... Навіть не привітались у відповідь на лист! Шановна компаніє "Оранта", не замилюйте очі стандартною відповіддю на негативні коментарі, а розбирайтесь у справі!
Вітаємо, пані Катерино! Дякуємо за Ваш відгук і додаткову інформацію. Щоб ми могли перевірити ситуацію більш детально, уточніть, будь ласка, на яку саме електронну адресу Ви надсилали листа 3.09. На адресу alona.antonova@assist.org.ua ми, на жаль, повідомлення від Вас не отримували. Будемо вдячні, якщо повторно надішлете на вказану вище електронну адресу номер справи, ПІБ потерпілої сторони та винуватця ДТП, щоб ми мали змогу розібратися у ситуації якомога швидше. Чекатимемо на відповідь! З повагою, Клієнтська підтримка НАСК «ОРАНТА»
Отзыв успешно отредактирован