Не рекомендую

DEDMOR2025-05-07 16:38:00
Абсолютно не кваліфікований персонал. Не варто мати справи
10 мая 2025, 14:31
Відгук не зарахований (на 10.05.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
Оранта
7 мая 2025, 17:17

Нам щиро прикро, що у Вас склалося таке враження. Ми завжди прагнемо до високого рівня сервісу, тому Ваша думка для нас важлива. Будемо вдячні, якщо Ви детальніше опишете ситуацію на ел. пошту: alona.antonova@assist.org.ua, — це допоможе нам розібратись і стати кращими.

Чекатимемо на відповідь!

З повагою, Клієнтська підтримка НАСК «ОРАНТА»

Комментарии к отзыву - 2

DEDMORDEDMOR2025-05-07 17:32:11
Я написала Вам на пошту листа
akazimirovaakazimirova2025-05-12 09:45:40
Не раджу нікому бути застраховними в Оранті. Компанія працює тільки на себе, на свій гаманець. Послуги не надаються або надаються копієчні. Інтереси клієнта їх не хвилюють. Персонал некваліфікований - мала з ними переписку. Повне небажання йти назустріч клієнту навіть у керівного складу - тих, хто приймає рішення, так званих кураторів (здається, Оксана Петрівна). Чомусь препарат два місяці назад мені могли купити, а кілька днів назад уже ні, не можна. Хоча у мене IV рівень страховки. Якщо купують копієчну ношпу, тро ще 30% треба заплатити франшизи. Розриваю договір і НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ!!!
Отзыв успешно отредактирован