Не рекомендую

medivochka2025-12-02 13:57:46
Нажаль коли стався зі мною страховий випадок, менеджер компанії все зробила щоб виплата не відбулася.
Arx
3 декабря 2025, 9:47
Дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що у Вас склалося таке враження, адже з Вами постійно велася комунікація щодо необхідності надання документів, передбачених умовами Договору. На жаль, страхова компанія їх не отримала. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК АРКС

Комментарии к отзыву - 5

СКСК2025-12-02 14:01:32
Вітаємо! Для перевірки викладеної Вами інформації просимо вказати номер справи, адже Ви не вказали ці дані при публікації відгуку. З повагою Відділ контролю якості сервісу
medivochkamedivochka2025-12-03 10:28:11
Важко назвати те що було - комунікацією.Були надані всі документи,які надала лікарня.Любий фахівець,який хоч трохи розбирається в медицині- зрозумів би ,що дійсно стався страховий випадок.Але робота спеціаліста направлена на те,щоб знайти хочаб якусь не відповідність в документах.Шкода грошей сплачених по страховому внеску,та й нервів потрачених на те щоб доказувати на те що сталося.
СКСК2025-12-04 12:03:59
Вітаємо. Є умови договору, де чітко передбачене покриття та умови настання подій, котрі вважаються страховими випадками. Оскільки продукт придбанений через банк, то і комунікація відбувається через застосунок банку відповідно до загальноприйнятого алгоритму. Всі запити/відповіді фіксуються. Спеціаліст чітко вказав, який саме документ від Вас очікують, оскільки страхова компанія не лікує, а аналізує надані документи медичною установою. На жаль, Ви не надали необхідний документ. З повагою Відділ контролю якості сервісу
oleksandria77oleksandria772025-12-03 12:31:34
Далеко нам до Європи.У нас страхова нажаль не допоможе.
natashaGranatashaGra2025-12-04 12:19:59
Мне одной кадется , что копипаст с уважением мягко говоря ничего не отображает в текстах компании
Отзыв успешно отредактирован