Не користуйтеся послугами ARX, тому що можете потрапити у складну ситуацію і за все платитимете самі

irina4509342024-08-05 18:25:12
Вітаю всіх, хто читає мій відгук. Не можна користуватися послугами страхової компанії ARX. Якщо ви придбаєте у них туристичний поліс, можете опинитися без оплати медичної допомоги. Знайдуть причину і не сплатять за медичну допомогу, навіть якщо вона термінова. Тільки МРТ коштує за кордоном понад 500 євро тощо. Надто дорогі медичні послуги. Мені відмовили у наданні допомоги за наявності чинного поліса. Спочатку сказали так, добре, шукаємо лікаря. Зі мною навіть зв'язався лікар за кордоном. Потім написали, що не будуть надавати підтримку. Я зв'язалася з менеджером компанії Олександрою (до речі прізвище не називають – може, підпільний кабінет) і прочитала їй пункт договору, в якому написано, що мені покладено виплати. Вона мені відповіла, що спитає у когось. Тобто. договір, який ми укладаємо з компанією, не є підставою. Співробітник поняття не має про що там мова і навіть не розуміє сенсу написаного в договорі або вдає. У результаті я допомоги так і не отримала, витратила багато часу. І почуваюся при цьому огидно. Люди не хочуть чесно надавати допомогу, навіть коли їм за це заплатили.
13 августа 2024, 18:41
Відгук не зарахований (на 13.08.2024).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.

Комментарии к отзыву - 1

СКСК2024-08-06 09:10:07
Вітаємо! Підкажіть, будь ласка, номер справи/договору для перевірки інформації, адже Ви не вказали ці дані при публікації відгуку та в самому відгуку. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
Отзыв успешно отредактирован