Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Не дають компенсацію у разі відміни рейсу, тільки у разі затримки

1/5
Irynako922024-05-06 18:15:28
Під час спільної подорожі зі своєю родиною я сподівалась на захист, який надає страховка. Однак, коли наш рейс був скасований, компенсація не була надана через те, що рейс же був відмінений, а не затриманий. А відшкодувати вони можуть лише затримання. У цьому нема логіки, бо відміна рейсу це його затримання назавжди. Чи ні?
Під час розмови з асистентом я надавала всю інформацію, вона ставила питання відповіді на яких були вже у всіх документах, що я надала, та у нашому страховому договорі.
Після того як я попросила надати офіційну відповідь, то сказали «тоді треба Ваше звернення офіційно оформити». Це смішно. А ми що як подруги говорили, неофіційно? Я звертаюсь через чат страхової компанії.

Нікому не рекомендую. Заплатите гроші і нічого не отримаєте.
9 мая 2024, 19:39
Відгук зарахований (на 09.05.2024).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.

Комментарии к отзыву - 1

СКСК2024-05-07 09:15:18
Вітаємо! Підкажіть, будь ласка, номер справи/договору для перевірки інформації, адже Ви не вказали ці дані при публікації відгуку та в самому відгуку. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
Отзыв успешно отредактирован