Хочу поділитися своєю історією, може комусь буде корисно. Минулого року через сімейні обставини вліз у борги — набрав кілька дрібних мікропозик у різних МФО. Спочатку думав, що швидко віддам, але потім почалося пекло: у кожного сервісу свої терміни, десь плати кожні 10 днів, десь кожні два тижні. Постійно плутався в датах, а відсотки росли як на дріжджах. Стрес був неймовірний.
Почав шукати варіанти виходу і натрапив на ReCredit, у них якраз є послуга перекредитування мікропозик на довший строк. Подав заявку онлайн. Оформлення просте: заповнив анкету, підвантажив паспорт та ІПН. Чекав рішення десь із годину (на сайті пишуть «миттєво», але по факту довелося трохи почекати).
Мені схвалили суму, якої вистачило, щоб закрити три мої найтоксичніші позики. Гроші прийшли на картку, я одразу погасив ті хвости й лишився з одним єдиним платежем тут. Величезний плюс — платити треба всього раз на місяць, це реально рятує нерви.
Чому ставлю 4, а не 5? Бо реальна річна відсоткова ставка все одно залишається високою, дива не сталося. Якщо перерахувати повну переплату за кілька місяців, сума виходить солідна. Але порівняно з тим, як мене «доїли» три різні МФО одночасно, це небо і земля