Грубе порушення!
Категорично не рекомендую нікому зв'язуватися з компанією ТОВ «Укр Кредит Фінанс». Повна безвідповідальність та відверте нехтування Законом України «Про споживче кредитування».
Мого сина офіційно внесено до Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та участь в азартних іграх (Плейсіті). Компанія була належним чином поінформована, а за законом вони зобов'язані перевіряти цей реєстр через Бюро кредитних історій перед кожним погодженням позики.
Попри пряму законодавчу заборону, вони все одно видали йому кредитні кошти, чудово розуміючи, що людина має залежність! Після цього накрутили космічні штрафи, пеню і, маючи нахабство, подали до суду. Це фінансове мародерство. Вже готується офіційна скарга до НБУ та відгук ліцензії. Люди, тримайтеся від цих **** якомога далі

1 октября 2026, 9:28
Доброго дня! Дякуємо, що звернулися до нас та детально описали ситуацію. Розуміємо, що порушене Вами питання є важливим, тому хочемо надати необхідні пояснення та перевірити всі обставини.
На жаль, за вашим нікнеймом ми не можемо вас ідентифікувати та перевірити ситуацію. Будь ласка, зверніться до нас у чат підтримки на сайті або пишіть на електронну пошту info@creditkasa.ua — ми обов’язково розберемося та допоможемо вирішити питання.
Стосовно описаної Вами ситуації звертаємо Вашу увагу на наступне. Компанія завжди перевіряє до видачі кредиту статус позичальника чи не внесений він до реєстру лудоманів, це здійснюється за кожною заявкою в автоматичному режимі шляхом направлення відповідного запиту до УБКІ і отримання відповіді.
Тому ситуація, що Компанія не перевірила вказану інформацію або проігнорувала її є неможливою. Радимо Вам перевірити чи дійсно ПІБ Вашого сина міститься у відповідному реєстрі лудоманів.
Зі свого боку ми готові надати інформацію щодо результату запиту Компанії до УБКІ, щоб Ви могли особисто переконатися у дотриманні Компанією встановлених вимог.