Ставка різко виросла після добору
Взяв одну позику за промокодом з низькою ставкою, того ж дня добрав ще. І раптом нарахували зовсім інші відсотки на першу. Калькулятор цього не показував. Вийшло значно дорожче, ніж очікував.

8 сентября 2026, 15:09
Дякуємо, що описали ситуацію. Розуміємо ваше занепокоєння через різницю між очікуваною та фактичною сумою нарахувань.
На жаль, у публічному форматі ми не можемо коментувати деталі договору, нарахування або історію звернень. Щоб ми могли перевірити інформацію та розібратися у вашій ситуації, будь ласка, напишіть нам на info@creditkasa.ua, вказавши ПІБ, номер договору та короткий опис звернення.
Ми передамо інформацію до відповідального департаменту, щоб колеги детально перевірили ваш випадок, зокрема умови застосування промокоду, добір коштів та нарахування за договором, і надали вам детальне пояснення.