Не рекомендую!

Sabba2026-05-07 11:04:34
Користувалася послугами CreditKasa⁠�. Раніше брала кредити в цій компанії, і загалом була задоволена — можна було оформлювати добори та користуватися сервісом без проблем. Але щойно виникло прострочення, почалися постійні дзвінки, тиск, погрози та ультиматуми.
На реструктуризацію компанія не йде, жодних поступок чи нормального діалогу немає. Тому дану компанію не рекомендую.
Зараз планую звернення до Національний банк України для перевірки правомірності нарахування штрафів та дій компанії.
CreditKasa
7 мая 2026, 12:47
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
Нам щиро шкода, що у вас склалося негативне враження від взаємодії з нашою компанією. Однак, на жаль, з вашого коментаря неможливо ідентифікувати вас як клієнта, щоб перевірити ситуацію детальніше.

Просимо вас звернутися на гарячу лінію 0 800 20 02 21 або написати на електронну пошту info@creditkasa.ua, вказавши ваш ІПН та номер кредитного договору. Це дозволить нам перевірити якість комунікації з нашого боку та, у разі виявлення порушень, оперативно відреагувати.

Хочемо підкреслити, що наші співробітники зобов’язані дотримуватись норм законодавства, у тому числі вимог НБУ, та вести спілкування з клієнтами коректно, етично й конструктивно, навіть у випадках простроченої заборгованості.

Будемо вдячні за можливість розібратися у вашій ситуації більш предметно.

Комментарии к отзыву - 1

SabbaSabba2026-05-07 13:57:53
1482-9570 Номер договору я вам уже надала. Оплати з мого боку здійснюються частково та регулярно, наскільки це дозволяє моя фінансова ситуація.
Для прикладу, інша кредитна компанія — «Швидко гроші», де прострочення за кредитом було більше 28 днів, а сума тіла кредиту навіть більша, ніж у вашій компанії, запропонувала мені реструктуризацію на лояльних умовах. Мені надали можливість внести 1500 грн протягом декількох днів та розбили залишок боргу на 6 платежів. При цьому в їхньому договорі також не було прописано можливості реструктуризації, однак компанія пішла назустріч клієнту та запропонувала реальний варіант вирішення ситуації.
З вашого боку, на жаль, жодних лояльних умов запропоновано не було. Натомість я отримую лише вимоги або сплатити пролонгацію, яка у моєму випадку складає близько 16 000 грн, або повністю закрити кредит на суму близько 50 000 грн. Окрім цього, під час спілкування присутній психологічний тиск та вимоги пояснювати, яким саме чином я планую вирішувати питання заборгованості. Вважаю, що це є моєю особистою справою, і подібні питання виходять за межі коректної комунікації з клієнтом.
Саме тому мною був залишений відповідний відгук про компанію — на основі особистого досвіду та порівняння з практикою інших аналогічних фінансових установ.
Якщо подібний формат спілкування та відсутність конструктивного вирішення ситуації продовжаться, я буду змушена звернутися за юридичною консультацією та подати офіційне звернення до Національного банку України.
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит