Сама жахлива контора

Inna2026-04-02 04:40:36
Ніколи з ними не зв’язуйтесь це найгірше що може з вами трапитись, Чим більше люди будуть бачити відгуки тим менше будуть брати у них кошти, Люба інша компанія буде набагато кращою ніж вони, Шалені проценти, скотське відношення до людей, є така штука як бумеранг і воно їм все вернеться, якщо люди беруть у вас кошти на якісь термінові потреби, Це не означає що вони якісь бомжі з під забору і ви маєте право спілкуватися так як ви собі захочете, Я була б дуже рада якщо б зібралась велика кількість людей і подали би на вас в суд, І щоб ви нарешті вже хоч якоїсь би совісті набралися але нажаль ви не знаєте що це
CreditKasa
2 апреля 2026, 10:05
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас склався настільки негативний досвід.

Некоректна комунікація з клієнтами є неприпустимою та не відповідає нашим стандартам. Усі розмови записуються, тому ми готові провести перевірку та детально розібрати описану ситуацію.

На жаль, за вашим нікнеймом ми не можемо ідентифікувати вас як клієнта. Будь ласка, напишіть нам на info@creditkasa.ua, вказавши ПІБ, ІПН та номер договору — ми передамо ситуацію на детальний розгляд і надамо зворотний зв’язок. Ми відкриті до діалогу та зацікавлені об’єктивно розібратися у вашій ситуації.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован