українська
ВХОД
Вернуться

Кредит каса

1991Marianna2025-01-26 13:02:39
Мене звати Маліновська Маріанна Василівна,. У моїй родині склалися складні обставини: мій чоловік, молодший лейтенант Маліновський Анатолій Георгійович, отримав серйозні поранення під час виконання бойового завдання та наразі проходить реабілітацію. У зв'язку з цим, я опинилася у скрутному фінансовому становищі через велику кількість кредитів, які я маю.

Я звернулася до компанії Кредит Каса з проханням про врегулювання заборгованості, сплативши лише тіло кредиту без нарахування додаткових відсотків, а також розглянути можливість розбиття цієї суми на платежі. Проте, на відміну від інших кредиторів, компанія Кредит Каса відмовляється надавати лояльні умови закриття кредиту для дружини військовослужбовця.

Крім того, на неодноразові прохання компанія Кредит Каса старається максимально ускладнити процес отримання лояльних умов, вимагає підтвердження документів нотаріусом, вимагає відправки цих документів поштою, що потребує додаткових витрат, при цьому не надає ніяких навіть обіцянок, що вони зрештою погодяться знизити суму кредиту. При цьому з іншими компаніями відношення дуже приємно здивувало, одна з компаній навіть врахувала попередні платежі і повернула переплату.

Ось так компанія Кредит Каса проявляє повагу до військовослужбовців та їхніх сімей.
CreditKasa
27 января 2025, 9:13
Маріанно Василівно, добрий ранок. Нам дуже шкода, що трапився такий негативний досвід спіпраці з нашою компанією. Прохання написати в приватні повідомлення Ваш контактний номер договорутелефону або номер телефону. Ми передамо двні в Службу якості, де проведуть додаткову перевірку

Комментарии к отзыву - 1

1991Marianna1991Marianna2025-01-29 12:47:15
Доброго дня, Хочу висловити своє обурення щодо вашого ставлення до моєї ситуації. З банками вдалося врегулювати питання простіше, через електронну пошту, достатньо було фото документів, без необхідності відвідувати ЦНАПи та приватних нотаріусів. Ваше ставлення можемо сприймати лише як огидне антиукраїнське відношення до клієнтів. Особливо огидним є те, коли ви звичайним користувачам пропонуєте лояльні умови закриття, а з дружини скаліченого військовослужбовця знущаєтесь. Дякую, що розібралися в моїй ситуації і відповіли, що порушень з вашої сторони не виявлено. Це гідний рівень обслуговування, який заслужили військовослужбовці та їхні сім'ї. Ми досі не отримали гарантій, що навіть, якщо ми виконаємо всі забаганки кредитора, кредитор врахує звернення і запропонує умови закриття, які будуть хоча б близькими до тіла кредиту. Маліновська Маріанна Василівна
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит