Минфин - Курсы валют Украины

Згадали 90ті роки?

FerroSessuale2024-10-09 19:44:20
Деяких з працівників я б особисто вивіз до лісу та й дав би лопату щоб копали собі яму. Ти диви, по телефону сміливі хамлять й поводять себе як бидло. А ось коли відповідаєш тією самою зброєю ба більше — починають плакати, бо відчувають за свою безпеку! Їх потрібно закрити, читав договір між ними та моєю дружиною — фарс! Повний скам! Чим урегульовано штраф у розмірі в 5000%? Нічим!!! Даю гарантію що вони навіть до суду не підуть!

З якого біса вони віришили що кошти повинні повертатися кожні 2 неделі? Ах так, Україна — це Європа! Але в Європі кошти повертаються у певний день КОЖЕН МІСЯЦЬ!!!

Бовдури, згадали 90ті роки, шахраї! Якщо надалі будете себе вести як бидло — до вас завітають працівники держ.служб!
CreditKasa
10 октября 2024, 12:10
Шкода за такий негативний досвід, що стався з Вами при співпраці. Маємо нагадати, що наша компанія працює в правовому полі так само як і консультанти — вони екперти і дотримуються законів. Якщо у Вас ще залишились невирішеними питяння, прохання написати Ваш контактний номер в особисті і ми передамо Ваш запит в Службу якості для детальної перевірки

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован