Обережно: Банк БВР — *** схема під виглядом фінансової установи!
- SergeyNina
- 27 мая 2025, 1:20
Поднимал этот вопрос неоднократно в обращениях в нбу.
Ноль толку. Запросы документов которые не может предоставить клиент продолжаются.
- 1financier
- 22 июня 2025, 12:38
Криптою займалися?
- tata77777771
- 20 июля 2025, 16:44
Спасибо за информацию. Очень вовремя прочитала этот коммент.
От мене дивують люди які пишуть що банк заблокував рахунки без попередження.
Як вони собі це уявляють? Дзвінок зі словами «завтра ми блокуємо всі ваші рахунки, терміново виведіть ваші гроші бо інакше не зможете ними скористатись»?
- Валерка Котовский
- 26 ноября 2025, 8:33
Именно так, потому что заблокировав деньги клиента, они нарушат закон
Почали вимагати ідентифікаційні коди осіб, які надсилали мені кошти, що є прямим порушенням законодавства України та норм захисту персональних даних.
Не є.
Не є.
Після цього банк сам заблокував мою картку, сам закрив рахунок і дозволив вивести лише частину коштів. Із 2000 грн на рахунку мені повернули лише 1000 грн, а решту вкрали під виглядом «банківських послуг за закриття рахунку», який самі ж і закрили!
Все у відповідності до тарифів банку які ти звісно не читав коли вирішив підробити дропом. Радій що втратив лише 1000 гривень.
Це цинічне ***, а не банківське обслуговування. Категорично не рекомендую зберігати гроші в цьому банку. Ви ризикуєте залишитися без доступу до власних коштів у будь-який момент і втратити половину суми, яку вам просто не повернуть — прикрившись «внутрішніми тарифами».
Уникайте БВР банку! Не довіряйте свої гроші установі, яка наживається на клієнтах у найгірших традиціях фінансових афер.
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку