Отделение по адресу: Киев, ул. Жилянская, 75
Вибачте за мій нульовий рейтинг на сайті, я вперше зіткнулася з такою кричущою ситуацією у своєму житті, тому тільки-но створила цей акаунт, щоб захистити себе та Вас від майбутніх маніпуляцій та свавілля з боку цих компаній.
Хочу публічно викрити цинічну схему психологічного тиску, маніпуляцій та шантажу, з якою я зіткнулася при покупці ноутбука в кредит (Оплата частинами через Юнекс Банк, замовлення № 872762161). У цій системі задіяні всі: магазин Rozetka, виробник Acer, сервісний центр ERC та Юнекс Банк.

1. Замовчування дефектів та спроба приховати брак:
Купивши ноутбук Acer Nitro V 16 за 45 156 грн, я з перших днів отримала бракований товар (мерехтіння екрана, перегрів до 110°C). Компанія Acer та СЦ ERC свідомо замовчують ці дефекти, бо не хочуть ними займатися. Ба більше — вони вимагають гроші за якісь неіснуючі «дефекти», які навіть не можуть конкретно назвати! Це відверте здирництво.

2. Маніпуляції з датами та спроби «зам'яти» проблему за свій рахунок:
СЦ ERC офіційно отримав ноутбук на ремонт ще 13 квітня 2026 р., що зафіксовано накладною Нової Пошти (№ 59001624545595). 14 календарних днів за Законом України минули ще 27 квітня. Коли я почала вимагати розірвання договору через прострочення, СЦ та Rozetka намагалися «зам'яти» свою провину: у мене є офіційні скріншоти, де вони пропонують покрити послугу за свій рахунок, аби тільки я не скаржилася! Але коли це не пройшло, вони перейшли до відкритого шантажу та виснаження клієнта.

3. Шантаж та психологічний тиск директора Rozetka Галченка:
Директор ТОВ «РОЗЕТКА.УА» Галченко О. О. надсилає мені відписки та «перекидає стрілки» на СЦ ERC, намагаючись зняти з магазину відповідальність. Мене шантажують тим, що я «зобов'язана» забрати ноутбук. Вони грають в довгу, щоб виснажити мене морально. Через їхнє свавілля я втратила роботу, бо мене залишили без робочого інструменту. Чому я маю платити кредит Юнекс Банку за порожній місяць без товару?

4. Розетка підставила Юнекс Банк:
Банк став заручником брудних маніпуляцій Rozetka. Мої скарги в Головному управлінні Держпродспоживслужби в м. Києві вже зареєстровані за № 2107 та № 2127 від 01.05.2026 р.

Якщо представники Rozetka намагатимуться виправдовувати свої дії в коментарях, я викладу сюди всі скріншоти їхнього листування, включно з їхніми спробами підкупу та шантажу! Якщо цей терор не припиниться, я зроблю масову розсилку цих ганебних листів по всіх ЗМІ та пабліках, щоб покупців нарешті почали поважати!
Я вимагаю негайно розірвати договір купівлі-продажу та перерахувати 45 156 грн на рахунок АТ «Юнекс Банк» та повернути мені вже сплачені кошти!
Геть корупційним махінаціям! Слава Україні!

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
6 мая 2026, 13:54
Вернуть товар в течении 14 дней можно только исправный
6 мая 2026, 14:33
Отож! А прикиньте, вони тепер ще й намагаються випхнуть мені його назад несправним! При цьому в офіційних відповідях СЦ ERC та Розетка взагалі нічого не пише про ті дефекти (мерехтіння екрана, перегрів), через які я здала ноутбук на діагностику та ремонт. Просто ігнорують проблему, тягнуть час і шантажують, щоб я забрала техніку!
6 мая 2026, 17:58
Пишите производителю https://www.acer.com/ua-uk/support
Температура 95−100 градусов в игровом ноутбуке в играх когда играете это норма.
Если в простое это плохо.
Вам было лучше в сервис MTI
Сейчас ремонт может занять месяцы из за нехватки деталей.
Обычно если ремонт долгий то вам дают другой ноутбук.
Все это решает импортёр и его сервисный центр + производитель
6 мая 2026, 18:34
SergeyNina, я з вами згодна, що для ігрових ноутбуків високі температури — це часте явище. Але тут проблема набагато глибша.
По-перше, окрім перегріву, там є серйозний заводський брак із мерехтінням екрана. По-друге, виробник ігнорує ситуацію, а магазин та сервісний центр пішли на відверті маніпуляції та шантаж, щоб не робити ремонт за гарантією. А найголовніше — вони просто прострочили законні два тижні на усунення недоліків.
Тому мені довелося передати справу до Держпродспоживслужби та написати офіційне звернення до головного офісу в Тайвані. Ми, покупці, маємо об'єднуватися та захищати свої права, щоб великі компанії не порушували закон і поважали своїх клієнтів.
6 мая 2026, 19:02
Проблема ще глибше.
Я наприклад купую аби подешевше і за гарантію не буду доплачувати бо часто її немає взагалі
Маю негативний досвід відмов в гарантійному обслуговуванні.
Частина техніки що постачається не має гарантії взагалі.
Вірогідніше за все вам продали ноутбук завезений аби подешевше де гарантію забезпечує магазин.
При поломці таку техніку ремонтують за рахунок магазину.
Розетці сервісний центр вказав що ремонт ноутбуку обійдеться в велику суму і почалося відмова в гарантійному обслуговуванні бо вам треба надати новий ноутбук, а проблемний списати.
Нажаль це типова ситуація.
6 мая 2026, 19:18
SergeyNina, ви абсолютно праві! Вони спеціально продають товар за зниженими цінами або «сірий» імпорт, а коли техніка ламається, просто перекидають відповідальність на сервісний центр. Тому мені й довелося подати скаргу в Держпродспоживслужбу та звернутися до головного офісу в Тайвані. Ми, покупці, маємо об'єднуватися, щоб змусити такі компанії поважати наші права та закон.
6 мая 2026, 21:02
Напишіть про проблему виробнику написавши йому в підтримку.
Виробник скоріше за все направить вас в спеціалізований сервісний центр імпортера.
Скоріше за все це буде MTI.
Зразу уточнюю.
1. Якщо техніка завезена офіційно / трохи неофіційно та є гарантія виробника і виявлено заводський брак сервісним центром ніяких проблем з ремонтом чи заміною немає. Там все вирішує імпортер.
2. Якщо ноутбук або інша складна електроніка завезена в чорну без гарантії сервісний центр буде його ремонтувати виключно за рахунок продавця. Всеодно що це заводський брак. Це видно по серійному номеру. Або вас просто пошлють сказавши що винні ви в поломці.
Зараз дуже складна ситуація з запчастинами.

Це проблема масова якщо попадеться брак.
ch777
ch777
6 мая 2026, 19:10
Якщо порушені ваши права звертайтеся до захисту спраж поживача або суду з вимогою розірвати купівлю та ще впишете моральну шкоду
6 мая 2026, 19:22
Ch777, саме так і зробила. Справи вже офіційно зареєстровані в Держпродспоживслужбі, і це не кінець. Я вимагаю розірвання договору купівлі-продажу та повернення коштів через порушення термінів ремонту, але вони маніпулюють законами та шантажують. Тому чекаю на офіційні результати перевірки від інспекторів.
megaveon
megaveon
7 мая 2026, 8:15
Чому ви здали ноутбук у сервісний центр, а не повернули його Розетці як товар, що вам не підходить (без зазначення дефектів) в термін до 14 днів після покупки?
7 мая 2026, 12:42
Megaveon, згідно з законом, повернути товар, який уже був у використанні, як такий, що просто «не підійшов», неможливо. Оскільки я вже працювала на ноутбуці, єдиний законний та нормальний шлях при виявленні браку — це звернення до сервісного центру для усунення недоліків.
Проблема не в тому, що я його не повернула раніше, а в тому, що сервісний центр та Розетка офіційно прострочили законні два тижні на ремонт. Саме через порушення термінів (товар протримали 23 дні) у мене за законом виникло право вимагати розірвання договору та повернення коштів. А магазин замість виконання закону почав маніпулювати. Коли я звернулася до них, мене фактично змусили здати товар саме на «гарантійний ремонт» у сервісний центр, запевняючи, що це стандартна процедура. А тепер вони використовують це, щоб не повертати гроші, хоча самі ж офіційно прострочили законні два тижні на усунення недоліків. Саме через такий тиск і приховування реального стану техніки я і звернулася до Держпродспоживслужби.
7 мая 2026, 19:37
Пробуйте следующее.
Регистрируйте продукт, если не выходит возможно вам продали refurbished вообще.
Введите серийный номер на этом сайте.
Возможно ноутбук был в ремонте до продажи вам.
Мерцание экрана не могли пропустить на заводе и возможно вам продали возвращенный ноутбук.
8 мая 2026, 0:03
Представництво Acer знає про цю ситуацію, тому ігнорує та замовчує дефекти разом з авторизованим сервісним центром ERC. В магазині ROZETKA під цим товаром в коментарях, є клієнти з дзеркальними дефектами. Тому це спеціально пропущена партія, на якій представництво Acer в коментарях відповідає звертайтесь в сервісний центр наш, а там зустрічає всіх моя ситуація. Маніпуляція, шантаж та вимагання грошей за буцім то пошкоджені запчастини, які навіть не озвучили. А розетка відповідає всюди шаблоними коментарями. Ми вже змирились з цим. Тому користуємося MOYO, так як вони такого ніколи не допускали і безкоштовно все мені ремонтували. А на Розетку чекає ДПСС, суди, а також створений міжнародний корупційний кейс з цією справою у Тайвані та Америці. Дякуємо за допомогу та бажаємо не потрапляти в такі ситуації. Бережіть себе!

Курс валют в Юнекс Банке

Курс валют в Юнекс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Отзывы о Юнекс Банке 📝 / Офіційний шантаж та кругова порука: як Rozetka, Acer, СЦ ERC та Юнекс Банк знищують права клієнтів