Курс валют в Укргазбанке на сегодня
PLN | 9.500 | 10.500 |
Ужасное обслуживание, некомпетентные сотрудники.
Жахливе відношення до клієнтів
Мої ПІБ на випадок уточнення даних: Сидоров А. А.
Якщо це можливо, то краще спілкуватися онлайн, бо розмови по телефону через роумінг дуже дорогі.
Проблема з поверненням депозиту
Причому я знаю про цю штуку і відміняла її відразу після оформлення у лютому. Але і раніше стикалася з тим, що потрібно перевіряти депозит ближче до дати зняття, бо автоподовження знову активується.
Але 24.05. закінчення і відразу подовження. Бачу смс про повернення немає. Пробую зайти у застосунок — не входить. Поки відновлювала вхідні данні, пройшло пів дня. Підтримка включає мороз і каже приходьте у серпні.
Попросив ініціювати дострокове розірвання у підтримці, бо це треш коли навіть одного дня не дають щоб забрати депозит, навіть приват і інші банки дає на це 4 дні.
Знімаю депозит, закриваю рахунки і більше з Укргазбанком не співпрацюю.
Коротше — Укргазбанк хитрозроблений.
Будьте уважні на депозитах у Укргазбанку!
Шахрай 5355 0850 2753 8751, взяв передоплату 100 грн на олх, і ні товару ні коштів.
відмовили у поверненні валютного депозиту. Укргаз ШАХРАЇ
не бажаю нікому звязуватися з цими шахраями
Безпідставне блокування картки кожного місяця
Дізнатись про те, що картка заблокована, можливо лише тоді, коли ви наважитесь дзвонити на гарячу лінію, тому що коли ви спробуєте переказати кошти з картки на картку — ви отримаєте дуже «розгорнуте» поясненя: «Помилка. Не достатньо коштів», хоча коштів на рахунку достатньо. Тож дзвонимо на гарячу лінію і отримуємо чудову відповідь — «У вас заблокований рахунок, але по якій причині Вам скажуть тільки у відділенні. (При цьому картка монобанку працює)
Приїхав до відділення, де працює 2 економісти (один з них не приймає клієнтів бо з дуже розумним обличчям була в моніторі, стілець пустий), прочекав 20 хв, черга з 4 чоловік так і рушила з місця.
Також буду консультуватись юридично, за що я сплачую кожного місяця 10 грн за сповіщення стану мого рахунку.
відмовили у поверненні валютного депозиту. Укргаз ШАХРАЇ
Шахрайство з картою Укргазбанк
Валютні операціїї
Укргаз 1 бал
Декілька моментів щодо першого візиту в Укргазбанк в м. Івано-Франківськ.
При заході були 3 менеджера, щось переглядали в ПК, на моє привітання «Доброго дня», поглянули на мене і ні відповіді ні нічого. Хм, цікаво)
Далі на касі, — мене обслуговувала людина, яка взагалі не зацікавлена в подальшій співпраці, елементарних слів «будь ласка», «дякую», «допобачення» — від неї не почуєш, тобто ввічливість на 0.
Це ніби не основне, але увагу на себе звертає цей треш) Бо таке відчуття, що я прийшов не в приватний банк, а в державну комунальну службу, і всі працівники вчаться в один одного відношення. Як кажеться, «риба гниє з голови», значить все починається з керівника.
Невже у банка немає коштів для залучення таємних покупців, щоб таке відслідковувати?
Сам додаток, може виграти рейтинг найгірших в Україні.
Невже ТОП-менеджера не бачать різницю з додатками інших банків?
Він у вас глючить та не зручний.
І так, це мій перший відгук на цьому сайті. Я спеціально не полінувався, зайти і описати цей треш, з надією, що в Україні зміни почнуться, бо до такого повороту подій я не зустрічав ані Моно, ані Приват, ані Ідея, ані Абанк — взагалі ніде))
Одна фраза: «Укргазбанк» по вул. Шашкевича — Очманіти!
Сервіс-жах.
Ужасные комиссии
1. Комиссия проверить баланс счета 10 грн. Не зная этого потерял 30 грн сегодня, для кого-то это час или пол часа рабочих в день. Они специально не высвечивают баланс на экран монитора, а возможно только распечаткой чека, на чем и живут.
2. Максимальная сумма снятия 200 грн за раз, не возможно ввести сумму. Стоишь снимаешь 1500 грн пол часа, а тебе в спину уже дышит грозно очередь.
Мне не нужны ваши приняли на рассмотрение разберемся, кормить по шаблону будете остальную толпу, а я пойду еще на пару сайтов отзыв оставлю. С утра было же хорошее настроение, пока не всунул карточку в ваш банкомат…
Не повертають кошти
Найгірший банк України !