Похоже що це не банк,а ОПГ.
Залишили та принизили.
Намагаюсь оформити єОселя
Вперше звернулася до банку за наданням єОселя. Банкіри які взялися обслугогувати мій запит максимально не компетентні і не професіональні. Одну заяву ми подаємо місяць. Триста разів банкір міняв інформацію яку я їм повинна надати. Поті перераховувала суми також два рази. Потім вирішила що мені треба в ДІЇ переподати заявку. і в кінці тепер просить в мене реєстрацію (прописку) я ВПО і всі довідки були їй надані. Я про ігнорування з боку менеджерів взагалі мовчу. Раз в два дні відповідати це вже норма.
Ніколи, ніколи не порекомендую нікому не штовхнутися з цим Банком у Львові. Обходіть його стороною. Всі жахливі відгуки в інтернеті які ви читаєте то 100% правда, тепер я це на своєму досвіді перевірила.
Укргазбанк
Сервіс не клієнтоорієнтований, відчуття таке, ніби ви винні, що звернулися. Якщо цінуєте свій час і нерви — краще обрати інший банк.
Неповернення коштів
Я звертався до Банку. Спочатку написали що не знайдено операції. Я надав данні щодо проведення. ФІО продавця і покупця, а також квитанцію з банку про оплату.
Банк відповів звертатись до підтримки Дія.Що коїться???
Цитата від банку.
««Дякуємо за утонення. На даний час Банком не отримано від сервісного центру МВС результат обробки заявки на перереєстрацію транспортного засобу. Кошти будуть повернуті на ваш рахунок після того як отримаємо інформацію про відхилення заявки. З питання уточнення статусу заявки рекомендуємо звернутися до служби підтримки «Дія». «»
Це недбалість? Чи така собі шахрайська схема? Один на одного перекидають і ніхто не хоче вирішити питання!!!
Зняло кошти з рахунку, а банкомат видав помилку.
Це просто треш
Але найближче відділення за 130 км. І брати день відпустки за свій рахунок та витрачати гроші на дорогу щоб покататися до цього банку не дуже охота.
Місяць тому я був у відділенні, оформлював карту і звісно що співробітники банку зробити копію моїх документів. Чому знову їх щось не влаштовує — не зрозуміло.
А тепер найцікавіше — під час тривоги (яка зараз буває по 12−15 годин) вони не працюють.
Пройти оновлення даних через відеоконференцію вони не хочуть.
Застосунок заблокували. В техпідтримці якесь *** .
Нікому не раджу користуватися послугами цього банку.
Нельзя было заплатить картой.
Не надають договір на розміщення депозиту
Здирають гроші за допомогу армії та державі
Банк ввів комісію за купівлю військовий облігацій в Дії
Враховуючи, що сервіс купівлі військових облігацій в Дії зручний і простий для громадян (по деяким джерелам купівлі овдп в Дії складають 50% від усіх інвестицій фізосіб в овдп), де кожен може профінансувати Мінфін/армію маючи заощадження від 1000 грн, введення такої комісії — це як мародерство і заробіток на грошових потоках.
Доречі, інвестиції фізосіб вже перевищують інвестицій нерезидентів в овдп
щодо встановлення комісії при купівлі в Дії
Однак від сьогоднішнього дня стало відомо, що змінився банк-еквайринг. Цим банком став АТ «Укргазбанк» та зразу запровадив додаткову комісію на купівлю військових облігацій. Це рішення суперечить задекларованій політиці держави щодо максимальної підтримки та залучення громадян до фінансування оборонних потреб країни. Замість стимулювання участі громадян у фінансуванні армії, запроваджуються перешкоди у вигляді фінансового навантаження.
Крім того, в умовах фактичної монополії на надання такої послуги через «Дію», подібні дії з боку Укргазбанку можуть мати ознаки зловживання домінуючим становищем на ринку.
Також не зрозумілий розмір комісії. Чому саме 0,2% а не 0,1%.
У зв’язку з вищевикладеним:
Прошу:
Надати роз’яснення щодо підстав запровадження комісії на купівлю військових облігацій через «Дію».
Вжити заходів щодо скасування комісії, запровадженої АТ «Укргазбанк».
Наживаются на войне
До 11 вересня 2025 року операції з придбання військових облігацій здійснювалися без комісії, що повністю відповідало державній політиці щодо залучення громадян до фінансової підтримки ЗСУ.
Однак від сьогоднішнього дня стало відомо, що АТ «Укргазбанк», який є єдиним банком-посередником у цьому процесі через «Дію», запровадив додаткову комісію на купівлю військових облігацій. Це рішення суперечить задекларованій політиці держави щодо максимальної підтримки та залучення громадян до фінансування оборонних потреб країни. Замість стимулювання участі громадян у фінансуванні армії, запроваджуються перешкоди у вигляді фінансового навантаження.
У зв’язку з вищевикладеним:
Прошу:
Вжити заходів щодо скасування комісії, запровадженої АТ «Укргазбанк».
Дякую за увагу до цієї важливої теми. Сподіваюся на оперативну реакцію та вжиття необхідних заходів.
З повагою.
Кредитування на житло
Служба підтримки дно
Проблема зі зняттям з поточного рахунку готівки в іноземній валюті
єОселя
Заблокували карту і заморозили кошти на суму 48000 грн
Жахливий банк
Публічна претензія щодо безпідставного блокування рахунку в УкрКазБанку після першого поповнення (Питання вирішене, 11.07.2025)
На момент подачі цієї претензії:
• Банк не надав жодного офіційного повідомлення;
• Причини блокування не озвучено;
• Клієнту запропоновано звернутися до відділення без будь-якого письмового обґрунтування.
Відповідно до чинного законодавства України:
• Клієнт має право вільно розпоряджатися коштами (ст. 1074 ЦКУ);
• Банк зобов’язаний надати письмове повідомлення про будь-яке блокування (ст. 60 Закону України «Про банки і банківську діяльність»);
• У разі проведення фінмоніторингу банк повинен чітко зазначити правову підставу (Закон України «Про запобігання та протидію легалізації доходів…»).
Вимагаю:
1. Офіційного письмового пояснення причин обмеження доступу до рахунку;
2. Інформації про наявність фінмоніторингу та нормативне обґрунтування його застосування;
3. Негайного розблокування рахунку або мотивованої письмової відмови.
У разі відсутності відповіді у розумний строк залишаю за собою право звернутися до Національного банку України, а також до суду для захисту своїх прав.
Не повертають гроші!!