Неможливість закриття рахунків

Знаходжусь за кордоном і хотів закрити кредитний рахунок та картки в Таскомбанку. Зателефонував у підтримку — там сказали, що закриття рахунків через гарячу лінію тимчасово неможливе з технічних причин.

Окей, йду в Telegram. Там мені відповідає якась Олександра і повідомляє, що з технічних причин закрити рахунки не можна ні через гарячу лінію, ні через Telegram — потрібно писати на електону скриньку.

Уточнюю, яка саме інформація потрібна і чи є якийсь шаблон заяви. У відповідь — нуль. Діалог просто завершили.

Після цього ще двічі пишу в підтримку з проханням уточнити, яку саме інформацію потрібно надіслати на email для закриття рахунків і карток. Обидва рази діалог просто закривають без відповіді.

«Крута» в вас підтримка!

На email, до речі, також так і не відповіли.

Шановний Таскомбанк, то як мені в результаті закрити рахунки, картки та пов’язані з ними банківські продукти у вашому банку, якщо ваша підтримка не може навіть пояснити процедуру?
Таскомбанк
Добрий день!

Нам щиро прикро, що Ви зіткнулися з труднощами під час закриття рахунків та карток. Розуміємо Ваше обурення, адже клієнт має отримувати чітку та зрозумілу інформацію щодо подальших дій незалежно від каналу звернення.

Перепрошуємо за те, що наші фахівці не надали Вам необхідних роз’яснень щодо процедури закриття рахунків, а також за те, що Ваші повторні звернення залишилися без належної відповіді. Ситуація склалася через оновлення банком систем та процесів.

Бачимо, що ваше питання вже вирішене.

Дякуємо за детальний зворотний зв’язок та розуміння.

28 августа 2026, 10:23
То як я маю закрити рахунок в вашому банку ? На email на звернння жодної відповіді, через гарячу лінію та телеграми закриття неможливо. В відділення в мене не має можливості це зробити, бо я знаходжусь не в Україні
28 августа 2026, 12:43
Моя проблема не була вирішена, ніхто зі мною не зв’язувався для її вирішення , тому не зрозуміло чому банк вирішив що моє питання вирішене