Новий додаток

Коротко напишу про проблеми з новим додатком які виникли у мене. Одночасно неможливо встановити додаток на Android та Ios. Якщо додаток встановлено на Android він автоматично блокується на Ios. Такаж ситуація виникає з розрахунками по Google Pay та Apple Pay. Якщо один вид оплати працює -інший блокується. Це дуже незручно. Зі страрим додатком не було таких проблем.
Таскомбанк
Добрий день!

Дякуємо, що так детально описали ситуацію. Нам щиро прикро, що після переходу на новий мобільний застосунок Ви зіткнулися з такими обмеженнями.

Розуміємо, що можливість користуватися застосунком на різних пристроях та безперешкодно здійснювати оплату через Google Pay або Apple Pay є важливою частиною щоденного банківського обслуговування.

Перехід на новий застосунок передбачає оновлення окремих механізмів безпеки та роботи цифрових гаманців. Водночас описані Вами обмеження потребують додаткової перевірки, оскільки зручність користування сервісами залишається для нас пріоритетом.

Ми передали Ваші зауваження відповідальним фахівцям для врахування під час подальшого вдосконалення застосунку.

Перепрошуємо за незручності та дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Саме такі відгуки допомагають нам визначати функції та процеси, які потребують покращення.