Ваші гроші - заручники банку
- LiquidStorm
- 4 ноября 2025, 13:59
Так як усі договори візуються АТ «Таскомбанк», і навіть довідка про стан рахунку містить печатку «Таскомбанк», а номер рахунку по типу у ній вказується як «Кредитка Суббренду», то і відповідальність за дії несе саме «Таскомбанк». В підтримку izibank я звертався, документи надав і у вайбер, і у телеграм, але за більш ніж 2 тижні вони нічого не зробили. Скаргу в НБУ також відправив. За тиждень має бути зарахування зарплати на картку, відкриту саме у Таскомбанку, а також закінчиться один з депозитів, і якщо свої гроші я зняти не зможу, саме на «Таскомбанк» буде відповідальність.
- LiquidStorm
- 10 ноября 2025, 14:09
Сьодня, 10 числа, на блокований рахунок зайшли кошти з депозиту і залишок відсотків. Пішов у відділення ТАСу, кажу віддайде гроші, ті - «у вас блок рахунку». Кажу давайте письмову відмову, вони «ми такого дати не можем, дзвоніть на гарячку ТАСу і там заявку лишайте», типу так швидше буде. При них подзвонив, пояснив ситуацію, заявку прийняли. За годину подзвонила дівчинка з відділення, що рахунки розблокували. Повернувся, забрав кошти.
Курс валют в Таскомбанке
На кредитки окрім зарплатні та переказів власних коштів, що закривали використаний кредитний ліміт, інших ніколи не було, тим більше від сторонніх людей.
Хочемо звернути вашу увагу, що izibank працює на ліцензії ТАСКОМБАНК.
Відповідно при виконанні постанови НБУ та встановлення блокувань по рахункам, обмеження будуть розповсюджуватися й на рахунки відкриті в ТАСКОМБАНК.
Рекомендуємо вам звернутися до лінії підтримки izibank, для зняття обмеження, з нашого боку це зробити, можливості не має.
Якщо у вас виникнуть питання по продуктам ТАСКОМБАНК, будемо радв допомогти за номерами: 📞 0 800 503 580 або 044 393 25 90.