1000 фотографій жодна не проходить щоб зареєструватись онлайн

Проблема решена
Ggg256 8 августа 2025, 20:23
Велику кількість разів роблю фотографії в застосунку для реєстрації і нічого не підходить, неможливо просто відкрити карту, два тижні спілкуюсь з гарячою лінією, вже перестановобвав додаток, різне освітлення ітд, просто треш
Таскомбанк
14 августа 2025, 9:37
Шкода, що ви зіткнулися з труднощами під час реєстрації. Ідентифікація через фото — обов’язковий етап для безпеки, проте іноді система може не зчитувати зображення через освітлення, якість камери або інші технічні фактори.
Рекомендуємо ще раз звернутися до контакт-центру — за необхідності колеги передадуть запит до технічної підтримки для детального розгляду. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за ваше терпіння.

natashaGra
natashaGra
12 августа 2025, 12:14
Считайте повезло, что не связались с ним
Tatna
Tatna
23 августа 2025, 13:52
У меня проходит полностью идентификация в ДИИ и фото и подпись, но банк не принимает, пишет — Произошла ошибка. Это обман, настроено специально — мол мы такие продвинутые и добрые, подпишите в приложении и получите карту. На самом деле, без посещения отделения, где они запросят все документы и телефоны контактных лиц (хотя вы их клиент уже много лет), карту они не выдают.

Курс валют в Таскомбанке

Курс валют в Таскомбанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Таскомбанк 💰 / Отзывы о Таскомбанке 📝 / 1000 фотографій жодна не проходить щоб зареєструватись онлайн