Чудовий банк!
Ага расскажи про комиссию в 20% при разрыве договора и протухший софт, который баланс сводит спустя полчаса, и валюту можно покупать в счет кредитного лимита с комиссией 4%
А також про повне небажання працювати з клієнтом, не відповідають по 3 місяці про причини блокування. Гроші приймають, за обслуговування знімають, а управляти не можливо. Мороз якийсь. Кажуть: скаржтеся! Це ж вони мені гроші винні, які їм довірено! При тому, що верифікація пройдена, клієнт цього банку 13 років. Користуються тим, що зараз важке становище в країні і нікому немає діла до пенсіонерів.
- Vipclient07
- 22 июня 2025, 10:06
По-перше, цей відгук — пустишка. Скоріше за все, працівника банку змусили його написати, адже якщо подивитися інші відгуки — не знайдеш жодного позитивного.
По-друге, мій знайомий працює в Тас Банку, і сам каже, що це жахливий банк: люди масово закривають рахунки, а з 1 липня вводяться такі тарифи, що у людей «волосся дибки» стане. Це буде один з найдорожчих банків по обслуговуванню — як для фізичних осіб, так і для ФОПів.
Сам працівник банку порадив своїм родичам перейти на обслуговування до іншого банку — а це вже потужний сигнал, що в цьому банку робити нічого.
І наостанок — десять разів подумайте, чи варто відкривати рахунок у Тас або Ізі Банку. А якщо вже маєте рахунки — задумайтесь, чи є сенс залишатися, бо далі вас можуть чекати лише шок і нерви.
Курс валют в Таскомбанке
Ми раді, що Вам зручно користуватися онлайн-обміном валют та що Ви оцінили вигідні курси і якість обслуговування. Особливо приємно чути гарні слова на адресу наших співробітників.
Нам важливо, щоб кожен клієнт відчував комфорт і впевненість у щоденній співпраці з банком. Ваша підтримка — найкраща мотивація для нас продовжувати вдосконалюватись.