Худший банк

С июня месяца вводят новые тарифы, за открытый счёт нужно платить по 150 грн. Даже если и не пользуюсь им. Взяла там кредит, начала закрывать его. Ещё осталось закрыть 8к и всё. Так они взяли и заблокировали карточку. И просят документы откуда деньги поступают. Я объясняю что просто хочу закрыть кредит и потом закрыть счёт. На что банк не соглашается закрыть счёт пока не дам документы. При этом будет стягивать 150грн каждый месяц. Глупее банка я не видела. Везде без проблем можно закрыть счёт, даже если его заблокировали. Этот же банк хочет поиметь всех.
Таскомбанк
Дякуємо за Ваш відгук.
Банк діє відповідно до вимог законодавства України та зобов’язаний проводити фінансовий моніторинг у визначених випадках. У таких ситуаціях ми тимчасово обмежуємо можливість проводити операції по рахунку та запитуємо документи для підтвердження джерела коштів. Після завершення перевірки обслуговування буде відновлено.
Також повідомляємо, що з червня 2025 року введено щомісячну комісію за обслуговування окремих карткових рахунків. При цьому існує перелік винятків, коли така плата не застосовується — усе залежить від користування рахунком, наявності інших продуктів або регулярного надходження коштів.
Щоб ми могли надати точну та персональну консультацію саме по Вашій ситуації, Ви можете звернутись до банку онлайн, у відділення, або надати дані в особисті повідомлення. Ми обов’язково перевіримо інформацію та допоможемо вирішити питання.

Qwerty1999
Qwerty1999
16 мая 2025, 18:14
Заблокированный счет закрыть нельзя,
запретить погашать кредит нельзя,
а вот обнулить кредитный лимит можно.
Vipclient07
Vipclient07
14 июня 2025, 0:30
Це не банк, а справжнє сміття!

Курс валют в Таскомбанке

Курс валют в Таскомбанке