українська
ВХОД
Вернуться

Заблокували картку дві неділі не можу отримати гроші і відповідь

vitafargo 17 февраля 2025, 21:42
Отделение по адресу: Одесса, ул. Вильямса, 62/1
Скинули гроші на картку на мій день народження, думаю піду до магазину куплю собі продукти на вечір щось приготую, приходжу розраховуватись карта заблокована, уже на протязі двох неділь не можу отримати ні грошей ні відповіді, пішла спочатку до відділення, вони подали запит, написала лист пояснення звідки гроші, ідіть ми передзвонимо, проходе неділя дзвоню в банк відповідь ще не надійшла, дзвоню на гарячу лінію вони починають тільки формувати запит, бо вони його не можуть знайти, проходить ще неділя дзвоню запит направили до відділення, та ви що знущаєтесь уже з цих людей? Там невелика сума 2400 гривень але це були мої останні гроші в той день в мій день народження, мені так було прикро що я не мала за що купити їсти, до сих пір відповіді немає, користуються чужими грошима і не віддають, коли це знущання над людьми припиниться? Коли ви вже понажираєтесь!!!
Таскомбанк
18 февраля 2025, 16:55
Інформуємо Вас, що Банк здійснює свою діяльність виключно в межах чинного законодавства та нормативних актів Національного банку України.
У зв’язку з цим Банк регулярно має проводити моніторинг фінансових операцій та перевірку відповідності сум, що надходять на рахунки клієнті, порівнюючи з заявленими під час підписання договору. Окрім того, здійснюється контроль за типовістю операцій, що проводяться за рахунками, з метою забезпечення прозорості та безпеки фінансових транзакцій.
Для уточнення деталей та пришвидшення розгляду звернення, будь ласка, надайте додаткову інформацію у особисті повідомлення ( ПІБ та ІПН) або зверніться до нашого контакт-центру. Ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам у вирішенні цього питання.

MariiaTAS
MariiaTAS
21 февраля 2025, 1:38
Співчуваю, але це фірмовий стіль Таскомбанку, з жодним банком не переплутаєш.
Vipclient07
Vipclient07
4 марта 2025, 17:39
Найгірший банк України!
ttt27
ttt27
13 марта 2025, 22:25
Прокляла той день, коли довіріла цему банку своі заощадження до пенсіі. Теперь не висточае пенсіі на життя, а банк не дае користоватися грошима.

Курс валют в Таскомбанке

Курс валют в Таскомбанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Таскомбанк 💰 / Отзывы о Таскомбанке 📝 / Заблокували картку дві неділі не можу отримати гроші і відповідь