НІКОЛИ НЕ ДОВІРЯЙТЕ ГРОШІ ЦЬОМУ БАНКУ
Клієнтоорієнтовність операторів = 0. Це найгірший банк за історії користування різноманітними банками. Почали списуватися кошти в іракській валюті. Все що сказала підтримка «це ви граєте в ігри та забули за свої підписки, якщо не ви то вночі ваші діти посписували кошти, ви забули — що самі щось купляли, ви назвали свої данні людям, які вкрали ваші гроші» це просто сюр, ти довіряєш кошти банку, який не відповідає за збереження твоїх коштів, з насмішкою обвинувачує тебе в цих проблемах. Вишенька на торті це саркастичне питання оператора «а як же людина, які нібито вкрала ваші гроші привʼязала карту до свого гаманця без смс на ваш телефон». Я не розумію, це якийсь жарт? Ніколи не бачила, щоб служба підтримки так спілкувалася… вкінці розмови мені сказали «ааа, так дивлюсь банк ніякі смс за вчора не надсилав вам, а ось намагаються списати гроші не опозиція Кіпр». Гроші ніхто мені не поверне, оператор побачивши час, валюту, геопозицію — обвинувачував мене, неіснуючих дітей і чоловіка, що залізли в мій телефон і списали кошти, а геопозиція в інших країнах і валюта невідома то таке. Ніякої відповідальності вони не несуть. Якщо ви будете зберігати кошти на карті, а зранку у вас буде списано 100 000 грн — вас зроблять винуватими, понасміхаються і скажуть «ще треба довести, що це не ви вкрали» ну я ж фея можу бути в 4 ранку і в Україні і в Ірані і в Кіпрі — звідки списувалися кошти. РЕКОМЕНДУЮ МОНОБАНК, просто Боже бережи найкращих операторів і підтримку моно — це просто найкраще. А цей банк оминайте стороною і буде вам щастя і збережені кошти
- oleksdesigner
- 23 декабря 2024, 8:53
В манобанку ті ж самі проблеми, гроші списуються поки не вичерпають весь кредитний ліміт, а потім коли пройде 2 місяця на оскарження операцій, з вас почнуть вимагати погасити % за користування кредитом. Підтримка вирішує лише примітивні питання, складні могуть і тижнями
Курс валют в Таскомбанке