Невидача коштів

Проблема решена
Отделение по адресу: Полтава, ул. Шевченко, 52
Зняття коштів через банкомат Таскомбанку, банкомат зависав, довго щось думав і віддав картку, кошти так і не отримала. Написала заяву в своєму банку, через три місяці відповіли, що кошти отримані і надлишків не має. У відповіді були надіслані логи з банкомату, до яких виникає багато питань, по-перше, вони чомусь в текстовому редакторі, по-друге, існує шаблон при якому банкомат друкує інформацію, а там все різне, дата час картки покупюрка видачі коштів, у кожного клієнта своя? Це як. По-трете, видача с касет банкомату, тоб то покупюрка, які кошти видаються. Клієнт передо мною, покупюрка в нормі, а на моїй операції просто після першої касети, дописано 2 купюри по 500!!! По-трете, час видачі коштів, спочатку 13:58 видача, 13:59 запрос на операцію, тобто мені спочатку видали кошти, а я їх потім тільки запросила? По-четверте, я находилась біля банкомату ще хвилин 4−5 після невидачі коштів, людей не було, по логам банкомату йдуть інші клієнти, це вони були невидимі, чи як?
По суті, скільки таких ще клієнтів, і скільки співробітники цього банку вже встигли на цьому заробити? І я вимагаю розслідувати цю ситуацію, та надати мені відповідь.
Таскомбанк
Добрий день.

Інформуємо, що заяву на оскарження транзакції приймає Банк, картою якого Ви користувались.
Після чого направляє запит до ТАСКОМБАНКу.

Якщо ви не погоджуєтеся з наданою відповіддю – рекомендуємо звернутись для повторного оскарження до Банку-емітента, з карти якого відбулось списання.

28 апреля 2023, 11:15
Ніякої реакції від банку, обслуговування на рівні нуль!!!

Курс валют в Таскомбанке

Курс валют в Таскомбанке