Дуже довга очікуєш вільного менеджера
- Maksym Solomko
- 3 января 2023, 17:33
Я не можу перевірити наскільки банк вирішив проблему чи впровадив якійсь заходи щодо усунення зазначених вище проблем. Оскільки банк відмітив, що проблема вирішена, то я її теж закрию.
«Запевняємо, що команда ТАСКОМБАНКу прикладає максимум зусиль для якісного обслуговування Клієнтів.«
Якщо банк доклав би максимум зусиль, то цього інциденту не було б…
Якщо банк доклав би максимум зусиль, то цього інциденту не було б…
- natashaGra
- 4 января 2023, 12:15
Та ни фига не поменяется , банк с тормозом. И немного неадекватный
Курс валют в Таскомбанке
Я робив замовлення на отримання готівкової валюти 12 грудня, щоб 27−28 грудня її отримати. У касі мені видали долари, 2/3 частина з них 96−99 року випуску й мали візуальні елементи, що вони не в ідеальному стані. Якимось дивом мені вдалося одну з найзношених купюр замінити, оскільки в касі не було доступної готівкової валюти.
У касі іншого банку цю валюту прийняли без зайвих проблем. Але інші банки намагаються виплачувати грошові кошти з депозитів купюрами або новими, або в ідеальному стані.
Я також є клієнтом ТАСКОМБАНКу й чим більше я намагаюсь співпрацювати з банком по різним продуктам, тим більше в мене враження таке собі + дуже багато продуктів можна оформити тільки у відділенні.
Ваше звернення було передано до підрозділу, що відповідає за якість обслуговування Клієнтів у відділеннях Банку.
Інформуємо, що обслуговування Клієнтів здійснюється в порядку черги у відділенні Банку.
Під час Вашого звернення у відділення Банку, два менеджера обслуговували Клієнтів фізичних – осіб.
Дійсно, інші менеджери обслуговують ФОП/Юр. осіб.
У Дніпровському відділенні №77 не спостерігається проблем з інтернетом, підключені два провайдери які надають послуги зв’язку.
Звертаємо увагу, що видача коштів в касі Банку здійснюється купюрами, які знаходяться в обігу і відповідають усім нормам.
Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження під час обслуговування в ТАСКОМБАНКу.