Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Хитруни з ТАСКОМ банку…

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Mishaskripnik7 18 октября 2022, 6:53
Я розумію, що у банків зараз складний час, але у клієнтів банку теж життя не медом намазане… Банк без будь якого попередження вирішив брати за GSM-інформування 20 грн…це навіть не смс інформування за 10 грн… Якщо ви вводите цю платну послугу, то будь ласка попередьте мене, може вона мене не влаштовує… А то потім ТАСКОМ банк в своєму притаманному стилі пише, що місяць назад на своєму сайті він написав про зміну тарифів… Вибачте, мені не має що роботи щоб кожен день роботи моніторинг сайту ТАСКОМ банку? Шукати, рядки де маленькими буквами написали про зміну тарифів… Я з банком уже 5 років але не очікував такого негідного відношення… У вас немає грошей на маленьку смс про зміни? То зателефонуйте… Змінили тарифи, попередьте мене раніше… Я не фанат Альфа банку, але даже він за місяць попередив про зміну тарифів… Ще один недолік, кешбек банк нараховує нараховує «після дощику, в четвер», на третій, четвертий день…коли всі банки роблять це одразу…
Випадково побачив довідку УБКІ, де написано, що банк видав мені готівки на 50 000 гривень… А я про це і не знав… Слава богу, що не вимагає їх у мене… хоч я їх і не отримував… В якісь цікаві ігри грає банк… Без мене…
Багато проблем з програмою ТАС 24, я дві неділі чекав поки зміг її активувати на своєму телефоні… Що я тільки не робив. і на на гарячу лінію звонив, і в відділення сходив… А програма не хотіла мене бачити і активуватися…
Бажаю ТАСКОМ банку розбагатіти на тих 20 гривнях що він здирає з клієнтів…
Не рекомендую всім данний банк… Мабуть буду повертати картку…
Таскомбанк
Ответ банка
18 октября 2022, 18:42
Добрий день.

Дійсно, з 22.04.2022 року було змінено тарифи.

Надання інформації по рахунку засобами GSM-банкінгу/ PUSH-повідомленнями, за 30 днів, становитиме 20,00 грн.
При відсутності оплати, послуга не надається, після надходження коштів на картковий рахунок, послуга буде підключена автоматично.

Відключити дану послугу Ви можете, зателефонувавши в Контакт-центр Банку за тел: 0 800 503 580 (безкоштовно на території України), 044 393 25 90 (оплата згідно з тарифами оператора зв’язку) або самостійно в інтернет-банкінгу TAS2U в розділі «Карти» — налаштування.
Звертаємо Вашу увагу, що зі сторони ТАСКОМБАНКу не передбачена відправка смс-повідомлення про зміну тарифів.
Новина про зміну тарифів була розміщена на офіційному сайті Банку.

Відповідно до типової форми Заяви-договору про приєднання до Публічної пропозиції АТ «ТАСКОМБАНК» на укладання Договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб:

Пункт 17. Зобов’язуюсь самостійно відслідковувати та знайомитись зі змінами та доповненнями до умов Договору, у тому числі до Тарифів, оприлюднених Банком на сайті Банку за наступним посиланням https://tascombank.ua та на інформаційних стендах у приміщеннях відділень регіональної мережі Банку.

Додатково Ваше звернення зафіксовано, як побажання до роботи Банку.

Щодо відображення інформації в УБКІ – уточніть, будь ласка, можливо маєте кредитний договір у Банків-партнерів: IziBank або СпортБанк?

Комментарии - 3

+
0
Борис Сват
Борис Сват
22 октября 2022, 10:28
#
Я зашёл в настройки карты, там по умолчанию стоит отключенный банкинг, Вам тоже нужно было попросту его не активировать, всегда можно зайти в приложение и посмотреть остаток.
+
0
natashaGra
natashaGra
22 октября 2022, 21:10
#
Пункт 17 на который банк усердно ссылается нарушает постановление НБУ. О смене тарифов банк обязан предупреждать за 30 дней. Пишите в НБУ жалобу
+
0
kingcity
kingcity
2 января 2023, 16:03
#
Варто менеджерам Таскомбанку підтягнути знання законодавства:

Закон
Про платіжні системи та переказ коштів в Україні

14.10. Банк має право вносити зміни до правил користування електронним платіжним засобом або тарифів на обслуговування електронного платіжного засобу, повідомивши про відповідні зміни користувача у спосіб, передбачений договором.
Банк зобов’язаний надіслати користувачу не пізніше ніж за 30 календарних днів до дати, з якої застосовуватимуться зміни правил користування електронним платіжним засобом або тарифів на обслуговування електронного платіжного засобу, повідомлення про такі зміни. Банк у повідомленні зобов’язаний зазначити, що користувач має право до дати, з якої застосовуватимуться зміни, розірвати договір без сплати додаткової комісійної винагороди за його розірвання.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Таскомбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.55 43
USD 39.4 39.9
Все курсы банка

Курс валют в Таскомбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.55 43
USD 39.4 39.9
Все курсы банка