Вкрали5 п’ять тисяч, в цьому банку.

2 серпня 2022. Р поповняла карточку племінниці в таскомбанку, в банкоматі на 5 тисяч. Гроші ненедійшли я подзвонила на гар. Лінію дівчина сказала почекати подивилась по комп’ютеру і сказавла так є непройдені, о Що буде розгляд 30 днів, і як мені повернути ці гроші я сказала що підійду в банк. Я залишила заявку і стала чекати, пройшло 20 днів я 2 рази підходила в банк. Потім мені в банку повідомили що грошей нема що я просто стояла біля банкомата не поповняла, питання чого ж тоді два інші платежі пройшли якщо я просто стояла. Чому зразу дівчина побачила ці непройдені гроші а потім все це заперечує в мене вкрали 5 тисяч гривень в Тамкомбанку.якщо вних розмови записуються як вони говорять напочатку розмови то вони можуть це провірити, та чи вони хочуть цього? Сумніваюсь.
Таскомбанк
Доброго дня.

Для того, щоб перевірити надану Вами інформацію надайте, будь ласка, квитанції щодо поповнення рахунку, в особисті повідомлення.

Курс валют в Таскомбанке

Курс валют в Таскомбанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Таскомбанк 💰 / Отзывы о Таскомбанке 📝 / Вкрали5 п’ять тисяч, в цьому банку.