Некомпетентні працівники

Проблема решена
Тарас Клепач
Отделение по адресу: Черновцы, ул. Хотинская, 10-А
Галімий банк!!! З усіма вихідними, Сьогодні зайшов на відділення закрити Мультивалютну картку. Директор відділення взяла заяву про закриття, карточку порубали, відправила погуляти, томущо через некомпетентність одразу немогла сказати скільки там боргу, і чи взагалі він там є? Зателефонувала через 5 годин сказала що я повинен заплатити 500 грн., це штраф, і річна плата за користування. Питання: то для чого я її порубав, якщо з мене за рік наперед беруть 365 грн, + штраф150 грн. Тут або штраф 150 грн і закриття картки, або користування і плата 365 грн. Ще через дві години я передзвонив їй, то вона вже каже що я винен тільки 365 грн. 3 п’ятниці на тиждень у цієї жіночки, звуть Катерина Василівна! Начальник відділення у Чернівцях по вул. Хотинській Епіцентр. Питання в тому, що я клієнт банку, і якби оця некомпетентна особа, одразу подивилась на рахунок і сказала що я повинен Обов’язково заплатити 365 грн і користуватись ще рік, я б картку не ліквідовував, а тепер я повинен заплатити 365 грн, За те що я свою картку ліквідував. Такі працівники як Катерина Василівна кидають п’ятно на Таскомбанк, людина некомпетентна
Таскомбанк
Доброго вечора!
Дякуємо Вам за відгук. Для більш детального аналізу ситуації вкажіть, будь ласка, Ваші особисті дані (ПІП, ІПН) та дату звернення до відділення в Повідомленнях.

obozrevatel17
obozrevatel17
26 декабря 2019, 2:17
Шанс кинуть на деньги Начальник отделения не упустила.

Курс валют в Таскомбанке

Курс валют в Таскомбанке