Минфин - Курсы валют Украины

Установить

нав'язування послуг

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
ukrkim 5 декабря 2018, 20:02
У Львівському відділенні № 111 Таскомбанку за 5-ть днів користування кредитом – обікрали мене на 3510 грн.
Пообіцяли вигідний кредит на 14900 грн. Я ознайомився – нормальні умови –взяв його. Через 3 дні дзвонять мені і пропонують надання такого ж кредиту, на ту ж суму, але в банку-партнері Альфа-Банку. Я, не вчитавшись в умови, підписав надані документи. Вдома, ознайомившись з документами, вирішив відмовитись від такого кредиту, але — прийшовши зранку в Таскомбанк, почув, що вже пізно, гроші вже є на моєму картковому рахунку і треба їх знімати. На моє небажання це робити – мене стали переконувати, що мені краще зняти ту частину суми, що є від Альфа-банку, потім перекрити її сумою, що є від Таскомбанку і продовжити сплачувати кредит на зазначених умовах. Я так і зробив і — влип. Серед документів, що я підписав, був договір страхування життя на суму 3510 грн, яку я повинен сплатити незалежно від термінів погашення кредиту. Протягом 2-х днів я вніс всі взяті суми в Альфа-Банку та Таскомбанку, хочу закрити цей картковий рахунок та більше не зв’язуватися з цими
Таскомбанк
Ответ банка
6 декабря 2018, 17:05
Доброго дня, ukrkim.
Уточніть, будь ласка, суть вашої проблеми більш детально в особистих повідомленнях. Для можливості перевірити інформацію та вирішити проблему.
Дякую.
Минфин
Ответ администратора
7 декабря 2018, 17:28
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 07.12.2018).
Користувач надав документи за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом банку.

Комментарии - 7

+
0
TAScombank
Ответ банка
TAScombank
11 декабря 2018, 17:41
#
Доброго дня, ukrkim.
Надали відповідь на Ваше звернення в особистих повідомленнях.
Дякую.
+
0
ukrkim
ukrkim
15 декабря 2018, 22:36
#
Шулерством у Львівському відділенню № 111 АТ «Таскомбанку» займається парочка працівничків: Кизима Галина Степанівна та Винницький Тарас Іванович; вони займають посади головних спеціалістів по роботі з роздрібними клієнтами. Обікрали мене на 3510 грн., користуючись моєю необізнаністю та довірливістю.
+
0
ukrkim
ukrkim
17 декабря 2018, 20:42
#
Очевидно, що Львіське відділення № 111 Таскомбанку є у кримінальній злучці з Львіським відділенням № 6 Альфа-Банку на вул. Сихівській,5. Інакше як пояснити, що копії документів Альфа-Банку до Угоди № 591046480, рахунок 29093591046480 з підписом і печаткою голови Правління В. Михайльо ( з вкрай кабальними умовами кредитування) – опинилися в руках працівника Таскомбанку Кизими Галини Степанівни, які вона разом з Винницьким Тарасом Івановичем та зі своїм керівником (уже знятим) — успішно підсунули на підпис своїй жертві і, користуючись тим, що останній не є обізнаним і має слабкий зір, — переконали його підписати ці документи.
+
+9
kingcity
kingcity
18 декабря 2018, 13:58
#
Тобто прочитати договір з Таскомом і оцінити його умови Ви змогли. а зробити те саме з договором з Альфою не дозволив слабкий зір і необізнаність у банківській сфері? Визнайте відверто — як кажуть, «махнули не глядя», підписали документи не читаючи, а тепер жалієте і пробуєте все списати на слабкий зір та необізнаність. Інше питання- яким чином у Таскомі видають кредити від Альфи. перший раз чую про таке партнерство. Цікаво було б почути історію у всіх подробицях, мені здається тут є ще деякі приховані нюанси.
+
0
ukrkim
ukrkim
27 декабря 2018, 12:15
#
Так шановний, kingcity, я «махнул не глядя» тому, що повірив запевненням цих проходимців Кизими Г.С. та ВинницькогоТ.І. враховуючи те, що текст цих документів був написаний мікроскопічними буквами; і нічого я не «пробую списати на слабкий зір та необізнаність». Я повністю сплатив у Альфа Банк всю заявлену мені суму 5 тис. грн. і більше не хочу зв’язуватись зі злодійськими таскомбанками та альфабанками. А яким чином у Таскомі видають кредити від Альфи я не знаю і повністю і у ньюансах.
+
0
kingcity
kingcity
27 декабря 2018, 13:12
#
Я Вас розумію, такі випадки трапляються регулярно і не тільки в Таскомі і Альфі і навіть не тільки у банках — пропонуючи продукт, Вам показують «гарну коробку» і замовчують про її реальний вміст, про всі «приховані нюанси». А коли потім ці «нюанси» вилазять, то ті, хто так гарно Вам продукт рекламував, роблять круглі очі і умивають руки.Ви далеко не перший та й не останній. з ким таке трапляється.Це буде для Вас наукою (хоч і недешевою) — як би гарно Вам не «співали» та солодко не посміхались — з документом перед підписанням треба знайомитись.Бо якщо випливуть якісь «підводні камені» — винні будете Ви і ніякі розповіді про необізнаність, слабкий зір і т.д не допоможуть.Знаю. що у Альфі друкують документи мікроскопічним шрифтом — у свій час, щоб ознайомитись з їхнім договором (не кредитним, по іншому продукту). мені довелось його відсканувати і потім збільшивши, переглядати на комп`ютері.Не оправдовую працівників банку і прекрасно розумію Вас, але винним у ситуації у кінцевому пілсумку є у першу чергу Ви сам… Про співпрацю Таскома і Альфи- про це чомусь нігде не написано, але представник Альфи тут на сайті підтвердила, що дійсно такий договір існує.
+
0
kingcity
kingcity
27 декабря 2018, 13:27
#
Хочу додати: донедавна мені регулярно надзвонювали представники одного банку — вперто нав`язували свою кредитну карту. причому діяли у стилі «робити треба вже і негайно — завтра вже таких умов не буде і т.д.». Попросив, щоб мені на ел.пошту вислали текст договору та повні тарифи, поки я з ними не ознайомлюсь нічого замовляти не буду.Сказали. що з цією інформацією можна ознайомитись у відділенні банку, але після цього дзвінки припинились… Хоча, не виключаю, що за якийсь час почнуть «наярювати» знову.До чого це говорю — якщо Вам нав`язують якійсь продукт чи послугу — Ваша реакція повинна бути «хочу ознайомитись з документами, а потім поговорим.» Впевнений, що ентузіазм менеджерів, впаде, як мінімум, вдвічі.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Таскомбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45.3 45.7
USD 41.2 41.6
Все курсы банка

Курс валют в Таскомбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45.3 45.7
USD 41.2 41.6
Все курсы банка