Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Таскомбанка: Киев, пр-т Маяковского, 26

Адрес:
Киев, пр-т Маяковского, 26
Телефон:
+38 (044) 224-67-90, +38 (044) 224-67-91, +38 (044) 224-67-92, +38 (067) 638-89-71
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:30, обеденный перерыв "плавающий"), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
23 февраля 2023, 13:17
Доброго дня! 21.01.2022 року відкрив депозит в банку, через 6 місяців після закінчення депозиту зняв кошти. Недавно мені прийшло повідомлення 01.02. що з мене знято 52,71 за обслуговування неактивного рахунку. Ніхто із працівників банку при закритті депозиту не рекомедував закрити непотрібний рахунок! В жодному із договорів про можливу комісію нічого не вказано і зазделегідь ніхто не попереджав що дана комісія буде зніматися!, Call центр банку рекомендують поїхати у відділення банку і сплатити написати комісію і написати заяву про закриття рахунку! Навіщо мені цей рахунок і чому його автоматично не закрили після закінчення терміну депозиту?
Комментарии (5)
Ответ банка
Таскомбанк
24 февраля 2023, 16:46
Добрий день.

Дійсно, присутня комісія за обслуговування неактивного рахунку.
Комісія знімається відповідно до тарифів пакету послуг, в якому обслуговується карта.
Якщо по карті протягом 180-ти днів не здійснено жодної прибуткової або видаткової операції (в т.ч. за допомогою платіжної картки), за винятком операцій нарахування відсотків і списання комісійних винагород, нараховується та списується плата за обслуговування неактивного рахунку.
Щомісячна плата за обслуговування неактивного рахунку складає 75,00 грн.
У випадку, якщо розмір залишку на поточному рахунку менше, ніж розмір тарифу, щомісячна плата за неактивний рахунок встановлюється у розмірі залишку коштів на рахунку.
Плата стягується в перший робочий день кожного місяця з позитивного залишку коштів. Плата стягується, починаючи з місяця, наступного за місяцем, в якому рахунок було визначено, як неактивний.
Тобто, інформація щодо комісії за обслуговування неактивного рахунку вказана безпосередньо в тарифах карткового рахунку, які розміщені в вільному доступі на сайті Банку.

Ознайомитись з тарифами у Вас є можливість на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «Тарифи та форми договорів» — «Тарифи» — «Тарифи для Тебе» — обираєте пакет послуг в якому оформлена карта.
3
15 марта 2021, 14:04
Несколько раз покупал валюту в этом отделении ТАСКОМБАНК, и вот месяца 2,5 — 3 купил у них около 700 долларов.
Среди остальных купюр была и та фото которой прикрепил.
При продаже кассир сказала, что есть такая купюра, но на ней небольшое пятно я в свою очередь уточнил, а принимают ли такую купюру в банках и обменниках, она ответила «Да».
Сегодня 15.03.2021 я посетил это отделение и подошел к этому же кассиру (к слову, забыл посмотреть имя и фамилию кассирши, но она работает во второй кассе от входа в банк, брюнетка, возраст где-то 35−40.) попросил обменять эту купюру, на что получил отказ, и на мои доводы, что я покупал эту купюру у нее же, она сказала, что Таскомбанк такие купюры не продает.
Теперь я должен ездить по банкам и пытаться сдать эту купюру под комиссию 300−400 грн., и ждать от 3 до 6 месяцев.
Спасибо Таскомбанк за это и его кассиру.

У меня возник вопрос к управляющему этого отделения и СЕО ТАСКОМБАНК, как мы можем доверять вашему банку, если ваши сотрудники обманывают ваших клиентов?

Понятное дело, что за 2−3 месяца после обмена у меня не осталось квитанции да и на квитанции не были указаны серийные номера купюр, так что доказать эту операцию в банке сложно, но если руководство захочет, то они смогут это проверить.

Вывод: опыт неудачный, обманывают клиентов, что приводит к финансовым потерям людей.
Комментарии (1)
Ответ банка
Таскомбанк
15 марта 2021, 17:39
Доброго дня.

Інформуємо, що касири діють відповідно до внутрішніх правил Банку та рекомендацій НБУ і мають право відмовити в прийняті купюр на власний розсуд та враховуючи результати перевірки коштів на технічних пристроях.

Звертаємо Вашу увагу, що касир дійсно не може перевірити, які саме купюри Ви раніше отримали в касі ТАСКОМБАНКу по причині, що при проведенні операцій не фіксуються номери купюр, які видаються Клієнту.
5
20 августа 2020, 20:38
Чудовий банк. Приблизно з півроку користуюся кредитною карткою велика п'ятірка. Люди читайте уважно умови, виплачуйте вчасно кредити, несіть відповідальність за свої дії а не шукайте винних. Коли береш і випоачуєш вчасно все гаразд. Прозорі і легкі умови, якісне обслуговування, так, чекати в черзі довго подеколи, але зараз у тому є необхідність. Не будьте дикарями. Соромно за людей які залишають погані відгуки. У самої нажаль багато знайомих які беруть кредити і не повертають. Будьте відповідальні. Респект банку і працівникам за роботу. Все зрозуміло, швидко, чесно, якщо в мене були збої чи блокування карти не було проблем з перевипуском чи почекати 5-10 днів. Дякую за турботу!
Написать комментарий
Ответ банка
Таскомбанк
21 августа 2020, 9:26
Доброго дня.

Дякуємо Вам за відгук!

На странице собрана вся информация про отделение Таскомбанка по адресу Киев, пр-т Маяковского, 26.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Таскомбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Таскомбанка  расположенном по адресу Киев, пр-т Маяковского, 26- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.