Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Таскомбанка: Кременчуг, ул. Соборная, 9-Б

Адрес:
Полтавская область, Кременчуг, ул. Соборная, 9-Б
Телефон:
+38 (053) 254-01-45, +38 (053) 254-01-46, +38 (053) 254-01-47, +38 (067) 546-73-40
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:30, обеденный перерыв "плавающий"), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
13 марта 2021, 0:03
После вывода денег с интернет сайта заблокировали щета, добиться разблокировки не могу, говорят что мошеннические действия, так же перекинула жена мне деньги на спорт банк, а он сотрудничает с тас банком и там заблокировано.
Написать комментарий
Ответ банка
Таскомбанк
15 марта 2021, 17:38
Доброго дня.

Інформуємо, що відповідно до договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб, пункт 4.4.3. Банк має право зупинити здійснення фінансових операцій, якщо вони є підозрілими, та зобов'язаний зупинити такі фінансові операції у разі виникнення підозри, що вони містять ознаки вчинення кримінального правопорушення, визначеного Кримінальним кодексом України.

Також відповідно до пункту 4.4.4. Банк має право витребувати, а Клієнт, представник Клієнта зобов'язані подати інформацію (офіційні документи), необхідну (необхідні) для здійснення належної перевірки, а також для виконання Банком інших вимог законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

Для вирішення поставленого Вами питання рекомендуємо звернутись у відділення ТАСКОМБАНКу для отримання запиту на уточнення інформації щодо джерел походження коштів на рахунок.

Ознайомитись з переліком відділень можливо за посиланням — https://tascombank.ua/branch
3
11 июля 2020, 2:03
Я два года назад сделала карту пудра
У меня там кредит
На днях захожу в приложение Tas2u и пишет что у меня на карте по нулям и никаких задолженностей нет
Я заблокировала карту
Теперь ничего сделать не могу
Карты как будто не существует
Но смс приходят о том что нужно оплатить
Что делать, подскажите?!
Написать комментарий
Ответ банка
Таскомбанк
13 июля 2020, 16:55
Доброго дня.

Відповідь надана в особисті повідомлення.
2
3 января 2018, 23:15
03.01.2018 р. зайшов в 14.10 в відділення на Соборній відкрити депо в валюті. Але не склалось, хоча для цього були всі передумови — дві касирки сиділи та куняли зовсім без роботи, один спеціаліст працював з клієнтом, два спеціалісти займались якимись тільки їм відомими справами і мій план про розміщення валютного депо їх зовсім не зацікавив. Ну що ж, треба мабуть зачекати коли звільниться спеціаліст, який працював з клієнтом. Нарешті через хвилин 15 спеціаліст звільнився і я підійшов до цієї як мені спочатку здалося працьовитої жінки, але почув від неї, що вона буде займатися іншими справами, а мені треба звернутись до одного з двух інших спеціалістів. Після цього почалося з'ясовування питання між спеціалістами кому з них обслуговувати клієнта, а я пішов геть з цього чудо-банку. Якщо працівники банку лінуються приймати кошти, то що їх може змусити вчасно повернути кошти?
Комментарии (1)

На странице собрана вся информация про отделение Таскомбанка по адресу Кременчуг, ул. Соборная, 9-Б.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Таскомбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Таскомбанка  расположенном по адресу Кременчуг, ул. Соборная, 9-Б- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.