Курс валют в Сенс Банке
EUR | 43 | 44.1 |
Блокується проміжними банками SWIFT переказ в Альфа банк Україна
Ми окрема юридична особа і ніякого відношення до підсанкційного АБР не маємо. Відповідно працюємо в Україні і для України. Про ще проінформували всіх партнерів та поширили інформацію у всіх доступних публічних каналах. Також зі свого боку будемо намагатися вплинути на партнерів, дякуємо за відгук.
Apple iCloud платежі заблоковані з картки Альфа Банк Україна
Нет выплаты 6500!
Не отримала виплату 6500 грн
Не приходить 6500 допомоги
Додатково перевірили зі свого боку всі технічні аспекти, затримок в отриманні допомоги від нас не буде 💪
Затримка SWIFT-платежу для ФОП
Сайт блокує негативні відгуки про несплату коштів Альфа-Банк
Альфа-банк нарушает договора депозитные
Пробачте, будь ласка, за затримку 😔. Зараз дуже багато працюємо, іноді не встигаємо все зробити швидко, але всі наші обіцянки та обов'язки обов'язково виконуємо 💪
Альфа-Банк не зараховує кошти на підпримку 6500 грн!!!Альфа-Банк Україна вже під санкціями?
Що стосується санкцій, то жодної не було накладено на наш банк, оскільки ми є окремою юридичною особою та нічого спільного не маємо з російським банком, окрім назви.
Бережіть себе та близьких. Все буде Україна 💙💛
Не прийшло 6500
Банк эпохи динозавров
6500 нет! Мошенники! Объясняю почему!!!
Ждала 10 рабочих дней даже как оказывается больше!
Банк всем успешно отвечает что денег от министерства економики не поступало на поддержку 6500!!! НО больше 30 млрд или млн было отправлено 4 апреля на поддержку украинцев!
Сегодня уже 11 апреля! Вы считаете что деньги идут в течении 7 дней на банковские счета??? Позорище, а не банк! Держут всех за идиотов. Отправляют писать в дию «Дия приостановила финансирование» вы вообще в курсе что дия не финансирует? Это ужасный банк, и после последних событий я больше никогда не открою тут карту как и весь мой круг знакомых! Так же я напишу жалобы куда только можно! ЛЮДИ ДУМАЙТЕ ПРЕЖДЕ ЧЕМ СВЯЗЫВАТЬСЯ С ЭТИМ НЕДОБАНКОМ
Нет возможности получить свои деньги в Херсоне.
На цей період ми відмінили комісію за переказ коштів на карти інших банків, тому ви можете таким способом вийти з ситуацію без фінансових втрат.
Приносимо вибачення за незручності, та віримо у нашу перемогу! Слава Україні!
Почему нет выплаты?
Не отримала виплату 6500
Все, що було передано в банк — ми виплатили. Наразі затримка з боку міністерства економіки, наш банк очікує на фінансування від них за цією програмою. Як тільки ми отримаємо кошти за програмою, то одразу перерахуємо їх нашим клієнтам які очікують на виплату
Не прийшла виплата 6500 грн.з 24.03.22
Кошти є підтримка 6500
Все що передали в банк — ми виплатили. Зараз затримка з боку міністерства економіки. Будемо сподіватись, що не доведеться довго чекати на виплати.
Не приходять гроші 6500
Куди звернутися і кому жалуватися?
пiдтримка 6500
Swift переказ
28.03 вам в чаті повідомили, що платежу до нашого банку не надходило :(
І в такому випадку треба звертатись до банку відправника. Сподіваємось, що ваше питання буде вирішене 💙💛