Технічний збій термінала A2404715, з'їв гроші! Банк не зараховує кошти та вимагає чекати 45 днів.

08.09.2026 я поповнював свій рахунок через платіжний термінал Сенс Банку № A2404715 в м. Одеса (відділення на вул. Рішельєвській) на значну суму — 34 000 гривень. Термінал прийняв гроші, після чого просто завис. Кошти на картку так і не надійшли, пристрій їх привласнив через технічний збій.
Одразу (08.09) я залишив скаргу телефоном. Оператор запевнила мене, що розгляд триватиме всього 3 дні. Проте офіційно скаргу зареєстрували лише наступного дня — 09.09.2026.
Коли я звернувся в чат підтримки після завершення обіцяного 3-денного строку, мені раптом заявили: «Чекайте 45 днів на рішення!».
Що це за формулювання? Мова йде про мої особисті 34 000 грн, які банк через несправність свого ж обладнання заблокував і тепер пропонує мені півтора місяця чекати на якесь «рішення», ніби мені можуть відмовити у поверненні моїх же грошей! Наразі термінал № A2404715 вже повністю відремонтований і працює, тобто інкасація або технічний огляд точно проводилися. Надлишок коштів у розмірі 34 000 грн не міг просто випаруватися з касети.
Вимагаю від представників Сенс Банку негайно підняти логи термінала, звірити результати інкасації та терміново повернути мої 34 000 грн на рахунок.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Технічний збій термінала A2404715, з\'їв гроші! Банк не зараховує кошти та вимагає чекати 45 днів.