Зняли гроші з карток
Поспішаю до вас в особисті, аби уточнити всі деталі 👌🏻
З повагою, Володимир 💎
Все ще чекаю відповіді від вас, щоб допомогти і розібратися у цьому питанні 😔
З повагою, Володимир 💎
Моя відповідь на «відповідь банка».
1. Я писала НЕ відгук, а скаргу!
2. Це мерзотна брехня, що Рахунок до «Дія.Картки» не є рахунком зі спеціальним режимом використання, тому на нього можна накласти арешт
3.Коли арешт знімається, баланс відновлюється. : арешт давно було знято, ну і де 2000 на картці «Дія.Картка»???
4. Щодо кредитної картки - тягнення можливе лише за рахунок власних коштів, кредитні кошти не підлягають списанню??? — а що тоді за 8000 списані з мого рахунку 27.07.2026 — так написаноу виписці по кредитній картці за липень, яку я від банку і отримала!
Ну навіщо я в цьому гидкому банку відкривала картку Дія? і взагалі зверталася до їх послуг?
Брехня і некомпетентність!
У випадку моєї смерті прошу вінити отакі банки. разом із бандитськими всякими кредитними спілками, швидкими кредитами і такими судовими виконавцями.
1. Я писала НЕ відгук, а скаргу!
Брехня і некомпетентність!
Якщо у вас є відкриті та невирішені виконавчі провадження (наприклад, несплачені штрафи ПДР, комунальні борги, аліменти чи судові рішення), виконавець має право накласти арешт на рахунки. [1]
Нюанс: Соціальні та цільові державні кошти захищені законом від стягнення, проте автоматизовані системи виконавчої служби часто бачать рахунок просто як дебетовий і списують кошти. Якщо банк отримав офіційну вимогу виконавця на списання, він зобов’язаний її виконати. [1]
А если исполнитель их вернул то скорей всего они пошли назад государству, вывод не имей постановлений чтобы не иметь проблем.
Курс валют в Сенс Банке
Крім того, банк банк зняв також гроші ніби на виконання провадження з моєї кредитної карти. Кредитна картка раніше була заблокована банком. Тобто користуватись я нею не можу, я її можу тільки поповнювати. А банк може без мого відома знімати з неї гроші на виконавче провадження!!!
Водночас маємо зауважити, що списання, як і арешт рахунків, виконується відповідно до Постанови НБУ №163 від 29.07.2022. Згідно зі ст. 12-2 ЗУ «Про правовий режим воєнного стану», в умовах воєнного стану повноваження судів, органів та установ системи правосуддя не обмежуються. Рахунок до «Дія.Картки» не є рахунком зі спеціальним режимом використання, тому на нього можна накласти арешт або списати кошти відповідно до постанови про стягнення.
У нашому банку при надходженні постанови про арешт кошти не списуються, а лише блокуються, проте у застосунку Sense SuperApp ви можете бачити від'ємний баланс. Він виникає через те, що банк, опрацьовуючи постанову, відображає суму арешту як мінус, але ваші кошти залишаються на рахунку. Коли арешт знімається, баланс відновлюється ✅
Якщо ж мова про стягнення коштів на користь виконавця, то їхнє повернення лежить у сфері компетенції виконавця, тому радимо звернутися безпосередньо до нього за роз'ясненнями. Щодо кредитної картки: стягнення можливе лише за рахунок власних коштів, кредитні кошти не підлягають списанню.
На жаль, ми не отримали від вас відповіді, тому не маємо можливості перевірити вашу ситуацію детальніше 😔
Будемо раді допомогти вам розібратися, тож чекатимемо на вашу відповідь 👌🏻
Ваш друг та помічник, Володимир 💎