Обманюють людей перерахунками
Поспішаю до вас у особисті, аби уточнити всі деталі 🤗
З повагою, Володимир 💎
З повагою, Володимир 💎
- Oksana0212
- 9 июля 2026, 15:40
Після мого коментаря , мені в особисті написав представник банку. Попросив дані щоб вияснити все і обовʼязково розібратися . І ось де я отримала відповідь, тут в коментарях . Це все що мені написали .
А тепер, є що додати ще. Після погашення повної заборгованості зранку, система цілий день не бачила ці кошти . Дзвонили та писали до банку , результату нуль. Аж у вечері нам повідомили, що кошти на рахунку. І тут почалося : два тижні банк не міг закрити заборгованість і приготувати документи. То одне, то інше. Відділення цього банку в нашому місті нема, тому щоб отримати всі документи треба їхати в обласний центр за 100 км. Куча дзвінків з одними і тими запитаннями . Годували «завтраками» 13 днів. А ще з цими довідками відправили до нотаріуса , щоб взяти там ще якусь довідку яка вартує 3000грн. Тож банк жахливий. Навіть 1 зірки не вартий. Не раджу його взагалі!!!
- Oksana0212
- 9 июля 2026, 15:42
Раджу не звʼязуватись з цим банком!
Курс валют в Сенс Банке
Старі кредитні договори з довгою історією міграцій між різними банками мають дійсно складну технологічну логіку, і через особливості систем відображення цифри у застосунку інколи можуть відрізнятися від реальної суми для погашення, яку розраховує спеціаліст 🤔
Річ у тім, що за роки обслуговування (ще з часів колишніх установ) певні комісії, відтерміновані % чи інші складові кредиту обліковуються системою на окремих позабалансових рахунках, тому можуть не відображатися у застосунку 📲
Саме через це й виникає така прикра різниця, яка не була помітна раніше в додатку 📊
Ми вдячні вашій родині за неймовірне терпіння та відповідальність, яку ви проявили у відносинах з банком, попри всі ці технічні нюанси 🤝
Ваш друг та помічник Володимир 💎